Fredag startet kunstneren med artistnavnet "Brurock" arbeidet med å dekorere veggen i Storgata 36. Prosjektet er et samarbeid mellom Vågan kommune og EasyPark.

Målet er forskjønne byrommet. Markedsansvarlig i EasyPark Norge, Ludvik Eide, sa fredag at målet er at parkeringsplassene skal bli en attraksjon i seg selv.

Det mener Lasse Brurok at man helt klart har klart. Hele veggen har fått en gigantisk Rubiks kube, og flere små firkanter i knallfarger.

- Dette ble akkurat så bra som jeg hadde håpet på. Det ble så bra! Fargene "popper" skikkelig, jeg er kjempefornøyd, sier han søndag.

- Har det vært mange som har lurt på hva dere har drevet med her?

- Den byen her er bare helt nydelig! Alle kommer bort og vil snakke med oss, responsen har vært over all forventning, sier han.

- Kan det bli mer av gatekunsten din i Lofoten?

- Jeg vurderer å flytte hit! Alle var så hyggelige, og det er så fint her. Vi kita utenfor kirka på Gimsøy, det var som å være på Bahamas! Vi har også sett litt på verkene til Dolk og Pøbel som finnes her.

Veggen i Storgata ble valgt ut av kunstneren selv. Prosjektet finansieres av EasyPark. Teknologiselskapet står bak app-løsningen Vågan kommune bruker på sine parkeringsplasser.