- Vi i Kabelvåg Innbyggerforening skal som tidligere år arrangere felles fyrverkeri i Kabelvåg nyttårsaften kl.18. Så fremst ikke været endrer seg drastisk fra meldingen blir oppskytingen å foregå fra Kong Øystein, forteller Stian Eriksen i Kabelvåg innbyggerforening til Lofotposten.

- Vi har i denne forbindelse opprett innsamling av midler på Spleis som de fleste andre plasser som arrangerer noe slikt. Og vi er snart i mål der, opplyser Eriksen.

Du finner flere opplysninger om innsamlinga og arrangementet på facebooksiden til innbyggerforeninga.

Lofotposten viderebringer gjerne fyrverkerinytt fra flere steder i Lofoten. Legg igjen en kommentar under!

>> Saken oppdateres >>

Borge

Borg/Liland velforening og Bøstad/Hagvåg velforening går sammen om felles fyrverkeri for barna klokka 18.00 på nyttårsaften. Dette foregår på skistadion på Borgtun trim og skianlegg. Bidrag kan vippses 116090, opplyser Roger Jensen.

Stamsund

Stamsund ve og vel arrangerer felles fyrverkeri i alpinbakken 18.00 med egen fyrbøter med sertifikat for jobben. Det vil ikke være noen felles samling og/eller fakkeltog, men oppstillingsplasser kan være i hele lysløypa, på parkering ved alpinanlegget osv. Dette grunnet covid 19. Spleis: https://www.spleis.no/project/189771 Vipps: 48215390 (Kristoffer Sandholm)

Ballstad

Som tidligere år fellesoppskyting for barn på Ballstad fra Allmeningkaia kl 18.00. Publikum holder god avstand og kan oppholde seg på slipenområdet/landsiden/gårnbakken etc. Bidrag kan vippses 91762433, skriver Øystein Hansen til Lofotposten.

Gravdal

Det blir felles fyrverkeri og magisk stemning i Klokkarvika på Gravdal kl 18.00 nyttårsaften, melder Lene Henningsen i Gravdal opp og fram. Her finner du detaljer om opplegget.

Svolvær

Oppskytinga fra Svolvær torg vil i år være klokka 19.00 Vipps bidrag til til felles fyrverkeri 81818, fremgår det av facebooksiden Svolvær en renere by.