Nylig ble det klart at festivalen satser med ny scene på festivalområdet i juli. Det betyr to scener og klubb, og langt flere artister.

Torsdag slapp festivalen hele syv navn.

- Det morsomste som finns er å vise fram nye og "up and coming" artister. De har for vane å overraske og å gi publikum en real aha-opplevelse. Det kan jeg nesten garantere at disse artistene vil gjøre! Her har vi en fin blanding av rock, rap, R'n'B, og pop-musikk i sin pureste form. Flere av dem, som for eksempel Ramón og Victoria Nadine har vært svært synlige på hitlistene det siste året. Dette blir stor stas, sier festivalsjef Petter Erlbeck i en pressemelding.

I september solgte Høllafæst ut 1000 festivalpass, uten å ha sluppet en eneste artist. Fredag åpner de for 200 festivalpass, arrangørene forventer betydelig interesse rundt også disse billettene.

Det er ikke avklart hvem av de syv artistene som spiller på hvilke scener enda.

Bildeserie

Her er bildene fra årets Høllafæst

Festivalen sparer ikke på lovordene om de første bookingene de går ut med:

brenn.

- brenn. tar rocken tilbake til Hølla! Den energiske duoen har overbevist såpass hardt at de pre covid-19 spilte på selveste Roskilde. Vi gleder oss til å hoppe i takt med bangers som «Keen», «Gi meg litt fred» og «Du og Jeg»!

Rambow

- Brennheite Rambow vant nettopp Årets Urørt med låta «Take 2 (truth)» og sjarmerte en hel musikkbransje da By:larm gikk av stabelen i høst! Her har vi trolig å gjøre med et av de råeste raptalentene i landet! I en alder av 18 år har han allerede rukket å imponere de fleste som bryr seg om norsk rap, og i forrige uke gav han ut låt sammen med selveste Jaa9 & Onkel P. Dette blir trøkk!

Ylva

- Ylva har med sin store stemme satt spor med låter som «BLI HER» og «Bagasje» sammen med Unge Ferrari. Coveren hennes av ferrariens «Urettferdig» har igjen blitt covret på utallige talentshow. I år slapp hun EPén «Gule Roser» og har nylig vært aktuell på NRK- programmet «De Neste». Gled dere!

06 Boys

- Gutta i 06 Boys er litt av en godbit som bare MÅ oppleves! De har i løpet av få måneder havnet på litt for manges lepper, da et fullsatt Sentrum Scene gikk i taket etter omtale som “årets By:larm-snakkis” og “tidenes sjokkfaktor”. Hip Hop-dansebandet fra Molde er et lekent friskt pust, med energifull musikk og frekke dansemoves. Med låter som “Sprint” og “Boble” lista på P1 og P3, har de allerede fått et godt fotfeste i Norge!

Ramón

- Storsjarmøren Ramón har nylig vært helt i toppen av Spotify Top 50 med låta «Smil Pent». Med sin fløyelsmyke stemme og sjarmerende vesen er han også en SoMe-favoritt med 70 000 følgere på Tiktok! Dette er en artist i sterk vekst som vi gleder oss veldig til å se på Hølla!

Torine

- Pop-prinsessa Torine herjet nylig hitlistene med «All My Friends» som hun gjorde sammen med CLMD! I tillegg har hun lagt bak seg flere solide utgivelser de siste par årene! Hun leverer en energipakke av de sjeldne fra scena, og kommer til Hølla med dansegaranti.

Victoria Nadine

- Victoria Nadine har virkelig hatt et stort 2021. Etter å ha gått nummer 1 på spotify med «Be Okay» har hun nå blitt streamet over 15 millioner ganger, spilt på VG-lista og By:larm hvor hun ble nominert til «Årets Stjerneskudd». Hun var i tillegg nylig nominert til to P3 Gull- priser. Vi kan forvente oss høg gåsehudfaktor når hun entrer scenen på Hølla!

Solgte 1000 billetter på få dager, nesten ett år før neste festival