Gir halv million for å få Europas største konkurranse til Tromsø og Narvik

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Forprosjekt for å få Air+Style til Tromsø og Narvik mottar 500.000 kroner.

DEL

Air+Style er en internasjonal snowboardkonkurranse med de beste utøverne i verden, kombinert med konserter der store internasjonale artister står på scenen, skriver Nordlys.

Før jul ble Air+Style arrangert i Beijing, 3. og 4.februar ble arrangementet holdt i Innsbruck, og 18.-19.februar skal det arrangeres Air+Style i Los Angeles.

Nå har Troms Fylkeskommune bevilget stort bidrag til forprosjekt for å se på muligheten for å få arrangementet til Tromsø og Narvik.

Selskapet Arctic Vibe, som eies av Øyvind Bakkeby Moe, får 500.000 kroner for å gjennomføre en forstudie for å se på muligheten for å etablere nordnorsk vinterfestival med konkurranser, konserter og utstillinger i Tromsø og Narvik, med utgangspunkt i Air+Style-arrangementet.

– Det er spennende at internasjonale aktører som Air+Style ser mot Nord-Norge når de nå ønsker å etablere konkurransen på nye destinasjoner. Et stort arrangement av en slik internasjonal karakter vil skape oppmerksomhet og bidra til markedsføring av regionen, sier fylkesråd for helse, kultur og næring, Willy Ørnebakk (Ap) i pressemeldingen.

– Det er svært positivt at en ønsker et grundig forprosjekt hvor alle aspekter ved arrangementet blir analysert og presentert før en eventuelt tar beslutning om å gjennomføre arrangementet, sier Ørnebakk.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags