"Kjempekult" sier Justad om at studenthuset i Tromsø må sette opp konserten på ei større scene når han skal spille

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Sondre Justad er satt opp til å holde konsert ved Studenthuset Driv i Tromsø 28. oktober i år. Egentlig skulle konserten gå på scenen der det var plass til 150 publikummere. Det viste seg fort å bli umulig.

– Vi har blitt nedring av jenter i hele sommer som vil sikre seg billett til Justad. Det har tatt helt av, sier PR- og markedsansvarlig på Driv, Ildri Jørgensen til iTromsø.

Hun kan fortelle til Lofotposten at studenthuset valgte å ta kontakt med managementet til Lofot-artisten da de så konserten ble utsolgt i en fei, og avklare at de kunne heller sette opp konserten på den store scena – den med plass til 800 publikummere.

Øker hver time

- Nå øker antall solgte billetter hver time. Det er helt sykt. Da jeg gikk fra jobb i dag var det solgt opp mot 400 billetter, og det er jo bare et par dager siden vi gikk ut og økte.

Hun har et stort håp om at det blir utsolgt også på den store scena.

- Det hadde jo vært veldig artig, for Sondre også, sier hun.

Artisten selv tar det hele med svært godt humør.

Overrasket Justad

Justad selv kan fortelle at konserten i Tromsø er en del av en releaseturné som han drar ut på i høst. Også konserten i Bodø og Trondheim er utsolgt. Samme uka som han er i Tromsø, kommer han til Lofoten kulturhus for å holde en voksenkonsert og en ungdomskonsert.

- Det er helt nytt for meg å selge ut. Det er veldig overraskende. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle få spille på den store scena på Driv på noen år ennå, sier han.

Da Lofotposten forteller at det allerede er solgt 400 billetter, blir artisten enda mer fornøyd.

- Oi, oi, oi, da har det jo gått fort. Kjempekult, sier han.

Da Sondre Justad spilte på Festvågtinden tidligere i sommer var det flere hundre som møtte opp:

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken