Suksessen til popartisten fra Borg og Henningsvær fortsetter etter andrealbumet "Ingenting i Paradis" og en utsolgt norgesturné nå i april der blant annet 3400 publikummere så Justad på scena i Bodø spektrum i helga.

Nå er det klart at Justad kommer hjem til Lofoten som en del av en større høst-turné. 10. november spiller han igjen i i Lofoten og denne gangen i Lofoten Kulturhus.

- Vi ble veldig glade for at Sondre kommer for å spille hos oss, sier kultursjef Eva-Mette Lundahl i Kultur i Vågan og Lofoten kulturhus.

Hun forventer fullt hus i Storemolla til høsten.

- Det han leverte i Bodø og Tromsø med sitt nye konsept ser helt amazing ut!

Det er lagt ut 1000 billetter til konserten i november. Konserten i Svolvær er en del av en større turné og de første datoene ble sluppet tirsdag.

Albumet "Ingenting i Paradis" har fått gode kritikker, blant annet her i Lofotposten. Turnéstarten i Bodø og Tromsø har også fått svært god mottakelse av både publikum og anmeldere.

Tidligere har Justad selv fortalt man som en del av turneen nå i april og i sommer gjør færre, men større konserter i flere store byer.

Foreløpig består den nye høstturneen foruten Svolvær også av Mo i Rana, Slipen Scene på Rognan, Halden, Grimstad og Kristiansand. Eva-Mette Lundahl er glad for at det nå blir plass til en konsert hjemme i Lofoten som en del av høstens turné.

- Vi er helt i ekstase her over at de ønsket å gjøre dette, slår hun fast og mener høstprogrammet til kulturhuset i år ligger an til å bli ekstra solid.

- Vi får en kjempegod høst i år, sier Lundahl som nylig også kunne slippe Åge og Sambandet til 21. september.

Sondre Justad har hatt en rekke konserter på hjemmebane de senere årene, både Lamholmen, Lofoten kulturhus, Lofothallen og Trevarefest har hatt besøk og det har vært årvisse konserter på Festvågtiden.

Nå kommer altså popartisten hjem til Lofoten på nytt for en ny konsert til høsten.

Les også: Lofotingene møtte opp da Sondre Justad fylte Bodø Spektrum: - Det var virkelig imponerende!