I høst kom to nye singler fra popartisten fra Henningsvær og Borg, låtene "Ingenting" og "Paradis" er de første låtene siden 2015 og forsmak på nytt album som kommer i mars.

I april legger Justad ut på turne og interessen er svært stor. Både konserten på The Edge i Tromsø er utsolgt, det samme er tre fulle hus i storsalen til studentersamfunnet i Trondheim samt turnéavslutningen på Sentrum Scene i Oslo der det også er satt opp en ekstrakonsert 28. april i salen som rommer nærmere 1800 publikummere.

I Bodø tar Sondre Justad mål av seg å holde sin største konsert noensinne i Bodø Spektrum 7. april dersom alle 3400 billettene blir solgt. Og her nærmer det seg faktisk fullt hus god tid i forveien.

- Det er stas! De sier at det bare er 346 billetter igjen av 3400 i Bodø, skriver Justad i en SMS til Lofotposten tirsdag.

Da konserten i Bodø spektrum ble lansert la Justad vekt på at han ville samle Nordland i én stor konsert.

- Vi ønsker å treffe lofotingene med denne konserten også, vi er avhengig av hjelp fra Lofoten for å klare det, sa Justad som har forsikret at konserten blir en folkefest med en stor sceneproduksjon.

Les også: Sondre vil ha lofotingene med på folkefest