Dette bekrefter han til Lofotposten nå på nyåret. Men han bekrefter at de har fått tilbud om å flytte over gata til nye lokaler i nye Kjolestuegården, men at det ennå ikke er tatt noen konkret stilling til dette tilbudet.

– Vi har fått tilbudet, men har det greit i dagens lokaler der banken har vært i masse år. Banken leier lokaler her både i første og i andre etasje. Kundemottaket er på gatenivå, mens man har møterom og kantine i andre etasje.

Banksjef Bringsli sier at banken ennå har to år igjen av sin leiekontrakt med dagens utleier i Torget En, og at det derfor ikke haster med å finne seg noe nytt. Videre leiekontrakt der man er i dag kan også bli et utfall, sier han.

Bankens egen aktivitet, samt også lokaler for de ansatte i meglerfirmaet Eiendomsmegler 1, er samlokalisert i bygget man disponerer i dag i Torget En.

Disse lokalene vil kunne gjøre nytte også i årene som kommer, selv om Bringsli ikke legger skjul på at de kanskje kan gjøres mer tidsmessige. Men alle ti ansatte i lokalene har et godt og sentralt plassert kontorlandskap rett ved torget i Svolvær som ivaretar behovet og nærheten til kundene på alle måter.

Sparebanken vurderer fortsatt tilbudet fra Kjolestuegården, men at det ikke er tatt noen beslutning. Det er fortsatt situasjonen i starten av 2019, sier banksjef Geir Bringsli i Sparebank1 NordNorge til Lofotposten.

Det har ikke lykkes Lofotposten å få kommentar fra utleier av Kjolestuegården.