To personer hadde sju rette etter lørdagens Lotto-trekning, med en førstepremie på over 6,7 mill. kroner.

En av dem, en mann fra Fauske.

Det var an.no som først publiserte saken.

Det melder Norsk Tipping i en pressemelding lørdag kveld.

– Er det sant? Nå må du være snill! Jeg blir helt målløs. Jeg må pinadø sette meg ned her, sa 45-åringen fra Fauske da Norsk Tipping tok kontakt med ham lørdag kveld.

– Jeg drev og jobbet her og så tenkte jeg «hvem er det som ringer dette nummeret?".

Da Norsk Tipping spurte mannen om hva han har lyst til å gjøre, svarte han følgende:

– Hva skal man si? Jeg har hatt lyst på en skikkelig reise for å besøke familiemedlemmer rundt i verden, og det lar seg gjøre med 6.7 millioner. Nå er jeg i hvert fall gjeldfri, og dette føles helt sprøtt, sa mannen til an.no.

Men han fortalte videre at det ble feiring.

– Jeg må jo feire i kveld, så arbeidet blir avsluttet her nå, det kan jeg love deg. Jeg er alene hjemme, men jeg må nok få tak i noen familiemedlemmer og spise en bedre middag, sa den glade Fauske-mannen som ønsker å være anonym.

Det ble flere millionærer fra Nordland denne lørdagen.

En kvinne fra Vestvågøy var kveldens Joker-kandidat og vant toppremien på 2.235.000 kroner.

Ask tok valgene for kvinnen denne kvelden. Han traff på de fire første tallene, og sto på 1,6 millioner kroner før det siste tallet. Der skjulte det seg imidlertid en Joker under, og dermed ble det kveldens toppremie på over 2,2 millioner for nordlendingen.

– Jeg var opptatt med barnebarna mine da trekningen gikk på tv, men gikk jeg virkelig til topps altså? Jeg har jo spilt i alle år, men aldri i verden om jeg har tenkt at jeg en gang skal vinne, sa kvinnen til Norsk Tipping.