Spillsenteret er et nettsted hvor Lofotpostens lesere kan finne daglige odds- og tippetips på kampprogrammet til samarbeidspartner Norsk Tipping. Her vil man også finne ukentlige tips til midtuke-, lørdag- og søndagskupong.

– Det er et komplett tilbud til de som følger med på sportsspill. Her finner man tips på alt fra norsk tredjedivisjon til Premier League, Eliteserien og ishockey. Målet er å gi leserne best mulige tips, slik at de kan tjene noen kroner på det, sier Bergensavisens Tommy Duesund, som har ansvaret for Spillsenteret, som er et tilbud fra mediehuset Amedia.

www.lofotposten.no/spillsenteret publiseres det tippetips omtrentlig klokken 12.00 hver dag som tar for seg ettermiddagens og kveldens kamper.

Hver dag hele året

– Dette er et helårig tilbud. Enten det er 17. mai eller julaften vil du finne ferske tips her, forsikrer Duesund.

På Spillsenteret kan man også levere sine kuponger direkte til Norsk Tipping, og Duesund legger ikke skjul på at tjenesten er populær.

– Det omsettes årlig for omtrentlig 700 millioner kroner i spill gjennom ulike medier i Norge. For dem som klarer å holde tippingen innenfor rimelighetens grenser er det å lese tips og så gjøre sine egne vurderinger underholdning, tror Duesund.

Duesund har selv vært interessert i fotball og tipping i mange år, og fikk hovedansvaret da Bergensavisen startet satsingen for noen år tilbake.

Les også: Edmund Pedersen (65) har besøkt 18 stadion: – Håper å vinne tippemesterskapet

Kvalitetssikring

– Spillsenteret har blitt bygd opp over tid, og det legges ned mye research og energi i å gjøre tipsene så gode som mulig. Målet er å gi leserne best grunnlagt til å ta sine avgjørelser, sier Duesund.

Han bruker omtrentlig ti betrodde nettsteder som han føler seg trygg på til å forutse lagoppstillinger, skadesituasjoner og andre viktige faktorer før tegnene plasseres.

– Dette for å gi våre lesere best mulig informasjon i forkant av kampene. Vi tar også kontakt med trenere, lokalaviser i Norge for å benytte oss av nettverket vi har til å være best mulig oppdatert. Det er en stor jobb som legges ned i dette, konkluderer Duesund.

 

Reglene for Tippemesterskapet 2017:

Alle som abonnerer på avisen eller kjøper Lofotpostens papiravis i løssalg, kan delta i Lofotpostens tippemesterskap. Unntaket er Lofotpostens ansatte og deres familie.

Deltakere må også være fylt 16 år før FA-cupfinalen 27. mai.

Mesterskapet innledes med fire kvalifiseringsrunder der de 16 deltakerne som tipper best går videre fra hver omgang. De 64 kvalifiserte møter deretter hverandre to og to etter utslagsmetoden (cup).

Tippekupongen trykkes i kvalifiseringsukene i papirutgavene fra mandag til og med torsdag. Hver deltaker kan delta med maksimalt fire kuponger i konkurransen per uke. De som leverer mer enn fire kuponger, blir automatisk diskvalifisert.

Bare originale kuponger fra vår papiravis teller i konkurransen. Digitale abonnenter som vil delta i Tippemesterskapet, kan kontakte Lofotposten på e-post konkurranse@lofotposten.no for instruks. Abonnementsnummer må oppgis.

Kuponger må leveres Lofotpostens kontor på Leknes eller Lofotpostens kontor i Svolvær, senest kl. 15.30 fredagen uka kvalifiseringsrunden pågår.

Kuponger kan også sendes per post til Lofotposten, Postboks 23, 8301 Svolvær. Vennligst merk konvolutten med «Tippemesterskapet 2017». Kuponger som sendes per post må være ANKOMMET Lofotposten innen kl. 15.30 fredag, da det ikke er postgang lørdag. Lofotposten kan ikke holdes ansvarlig dersom postgang fører til at kuponger ikke når frem før vår frist.

Det skal sendes inn 16-rekkers kupong. Det vil si at man kan sette fire halvgarderinger. Vi bruker lørdagskupongene til Norsk Tipping. Når to eller flere har likt antall rette i kvalifiseringsrundene, bruker vi loddtrekning. I cuprundene går vi tilbake runde for runde og sammenligner tidligere resultater for å avgjøre hvem som går videre ved likt antall rette i duell. Er det fremdeles likt bruker vi loddtrekning.

Hver tirsdag offentliggjør vi navnene på de 16 som har gått videre fra kvalifiseringsrunden uka før. Når vi er i gang med cupspillet, offentliggjøres de som går videre i mandagsavisen.

I cuprunden skal kuponger leveres per epost til Lofotposten senest onsdag kl. 09.00. Ved for sein innlevering vil duellen ende med walk-over. Tippemesterskapet er en konkurranse arrangert av Lofotposten, i samarbeid med Norsk Tipping.