SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ellevill lørdagsdobbel til frekke 8,51 i odds

Everton og Gylfi Sigurdsson (t.v.) har en god statistikk mot Huddersfield hjmme på Goodison Park. (Peter Byrne/PA via AP)

Everton og Gylfi Sigurdsson (t.v.) har en god statistikk mot Huddersfield hjmme på Goodison Park. (Peter Byrne/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

To godt betalte hjemmeseire i en sprek engelsk lørdagsdobbel.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Det er en nydelig lørdag som venter på oss. Det er syv herlige kamper fra Premier League, i tillegg er det full runde i Championship. I tillegg er det tysk Bundesliga, spansk La Liga og italiensk Serie A på en rikholdig oddsmeny. Ellers er det to interessante kamper fra Eliteserien her hjemme: Strømsgodset tar imot Tromsø på Marienlyst og Stabæk og Sandefjord møtes til bunnoppgjør på Nadderud.

Spillsenterets øvrige spillmeny:

Oddstips: Brighton tilbake med full styrke

Oddstips: Det blir jevnt på Stamford Bridge

Oddstips: Palace får betalt

Oddstips: Nå løsner det offensivt for Liverpool

Oddstips: Agüero er et mareritt for Newcastle

Lørdagskupongen: Denne fikser ikke King

V75 Klosterskogen: Høitomt kusker lørdagens største V75-favoritt

Everton – Huddersfield Town (Handikap fulltid 0-1) 2,30 – 3,30 – 2,30 H (spillestopp kl. 1555)

Sist disse lagene møttes på Goodison Park var debutkampen til Sam Allardyce som Everton-manager. Det er bare åtte måneder siden, men mye har endret seg siden den gang.

Klikk her for å levere dette tipset!

Marco Silva har tatt over som manager hos The Toffees, og han er ubeseiret i de tre første ligakampene.

Huddersfield er inne i den vanskelige andre sesongen i Premier League. Laget venter ennå på sin første seier, men jeg tror ikke den kommer på Goodison Park.

David Wagner har gode minner fra forrige gang han møtte Everton-sjefen. Sist sesong vant nemlig Huddersfield 4–1 mot Silvas Watford. Det er den største seieren deres i Premier League så langt.

Sjekk alle de nye Premier League-draktene her!

Det er en stund siden sist Huddersfield vant på Goodison Park. Det skjedde sist i 1937. Da vant de 2–1 i 1. divisjon. Fasiten viser at Huddersfield har tapt tolv av de siste 14 kampene bortekampene mot smurfene fra Merseyside, og to kamper har endt uavgjort.

Everton hadde en godt tak på Huddersfield sist sesong også. De vant begge kampene mot dem 2–0. Samtidig er Everton er bra form. The Toffees har kun tapt tre av de siste 24 kampene de har spilt, hvorav 14 av dem er vunnet.

På hjemmebane viser statistikken at de er ubeseiret i i 20 kamper mot lag på nedre halvdel av tabellen. De har vunnet 17 av oppgjørene.

Everton har scoret først i samtlige Premier League-kamper denne sesongen, men de har kun vunnet én av dem. De to andre kampene har endt uavgjort.

Det er flere ting som tyder på at Huddersfield kan få en tung dag i Liverpool på lørdag. De har nemlig kun vunnet én av de siste 13 kampene i Premier League. Seieren kom mot Watford tilbake i april.

De har faktisk kun vunnet tre bortematcher i Premier League, hvorav tolv er tapt og de har spilt uavgjort i fem.

The Terriers har gått målløs av banen i 23 av 41 kamper etter opprykket til Premier League.

Everton-kaptein Phil Jagielka er tilbake etter å ha vært suspendert i tre kamper. Lagets toppscorer Richarlison har to kamper igjen av sin suspensjon. Bernard og Ademola Lookman kan erstatte sistnevnte.

Huddersfield mangler midtbanespilleren Jonathan Hogg som fikk rødt kort forrige helg i kampen mot Cardiff. Keeper Ben Hamer er usikker på grunn av en kneskade.

Everton skal vinne denne kampen på hjemmebane. De har scoret to mål eller mer i de fire første kampene, uansett turnering, og jeg tror de vinner med to mål eller mer mot Huddersfield. Vi bruker handikapspillet på Everton i en kombinasjon med en kamp fra Championship.

NB! Har du husket å levere Lotto-kupongen? Lørdag ligger det 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Brentford – Nottingham Forest 1,75 – 3,40 – 3,70 B (spillestopp kl. 1555)

Vi stolte på Nottingham Forest hjemme mot Newcastle i ligacupen onsdag og vant 3–1 til herlig odds. Skogvokterne har forsterket laget foran årets sesong og er ubeseiret på på de fem første seriekampene.

De har spilt uavgjort i fire av de fem ligakampene, seneste i hjemmekampen mot Birmingham sist helg.

Forest viste onsdag hvorfor de er en av de heste opprykkskandidatene i Championship denne sesongen, da de spilte fantastisk fotball og slo Premier League-laget Newcastle.

Dersom Aitor Karanka sitt lag kan spille med samme intensiteten i kampen mot Brentford, så tror jeg skogvokterne kan ta alle tre poengene med seg hjem til City Ground.

Men: Nottingham Forest har ikke imponert på bortebane de siste sesongene. Fasiten er brutal og viser 6-8-9 (sesongen 2015/16), svake 2-5-16 (sesongen 2016/17) og 5-5-13 forrige sesong.

Sjekk alle de nye Premier League-draktene her!

Sam Byram og Joe Lolley er usikre etter å ha pådratt seg skader i onsdagens kamp. Adlène Guedioura er fortsatt ute.

Brentford gikk også videre i cupen i midtuken etter å ha vunnet 1–0 mot Cheltenham. Vertene trengte den seieren etter 0-1-tapet mot Blackburn forrige helgen.

Brentford har innledet glimrende denne sesongen og sto med åtte poeng på de fire første seriekampene. De rotet vekk ledelsen mot Aston Villa forrige onsdag. Kampen endte til slutt 2-2.

Brentford er svekket uten sin toppscorer Neal Maupay som er suspendert, og Forest vant tilsvarende kamp forrige sesong. Jeg tror på reprise denne lørdagen.

Det som styrker meg i troen på seier er Aitor Karanka sin statistikk mot Brentford. Han har vunnet de tre siste kampene på Griffin Park som manager. Alle tre seirene kom som Middlesbrough-manager i 2014–2015 og 2015–2016.

Brentford har et ungt lag, og jeg tror de får problemer mot hardtsatsende Forest i denne kampen. Bookmakerne har gjort Brentford til storfavoritter, men uten storscoreren tipper jeg mot dem. 3,70 på Forest-seier er spennende.

Lørdagens dobbelttips er Everton med handikap (de vinner med to mål eller mer) + Nottingham Forest. Oddsen er formidable 8,51 i odds.