SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Everton lager ingen målfest

Bernard ble matchvinner for Everton mot Watford sist helg. Scoringen hans er The Toffees eneste mål i Premier League så langt denne sesongen.

Bernard ble matchvinner for Everton mot Watford sist helg. Scoringen hans er The Toffees eneste mål i Premier League så langt denne sesongen. Foto:

Av

Everton er det eneste laget som har holdt nullen i de første Pemier League-rundene.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips Premier League: Høy odds på at ingen vinner på Villa Park

Oddstips Premier League: Everton lager ingen målfest

Oddsdobbel: Sander Berge vinner duellen mot Vincent Kompany

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann eneste med seks rette i Vikinglotto

Det er uten tvil Premier League-matchen mellom Aston Villa og Everton er den store godbiten på fredagens langoddsprogram. I tillegg til denne spilles det interessante kamper i tysk 1. Bundesliga, i spansk La Liga og i den danske Superligaen. Ellers er det også full serierunde i fransk Ligue 2 og på nest øverste nivå i Nederland. Det er med andre ord et variert utvalg denne fredagens kvelden.

NB! Vanvittige 895 millioner i Eurojackpot på fredag. Spill Eurojackpot her!

Aston Villa – Everton Under 2,5 mål – 1,90 (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Aston Villa-fansen liker det ikke, men sammenligningen med Fulham fra sist sesong er vanskeligere og vanskeligere å ignorere.

Etter å ha brukt over én milliard kroner i sommer på spillerkjøp, så har playoffvinnerne fra Championship nå tapt de to første kampene i Premier League. Det samme skjedde med playoffvinnerne fra 2017-2018-sesongen, Fulham. De brukte også et milliardbeløp i spillerinvesteringer, men tapte de to første kampene i Premier League.

Vi vet alle hvordan det gikk med The Cottagers, og Villa må begynne å ta poeng snart om de ikke skal ende opp i samme situasjon. Det hører med til historien at Fulham tok tre poeng i den tredje kampen etter opprykket – på hjemmebane. Klarer Villa det samme? Jeg tror ikke det.

Det er likevel ingen grunn til å svartmale situasjonen for Aston Villa. De har scoret i begge Premier League-kampene så langt, men i begge kampene møtte de lag som satset offensivt.

Sjekk de nye Premier League-draktene her!

Det blir ikke like lett å score mot Everton. The Toffees er det eneste laget i Premier League som har holdt nullen i de to første serierundene. De var også sterke defensivt sist sesong.

Everton holdt nullen i tolv Premier League i 2019, bare Manchester City hadde flere kamper uten å slippe inn mål. De holdt nullen i 13 kamper.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Jeg tror Marco Silva sine menn vil forsøke å tette igjen bakover også i kampen på Villa Park. De hadde den femte beste defensive statistikken i Premier League. De var blant annet bedre enn lag som Manchester United og Arsenal. Det resulterte i mange kamper med få scoringer, og jeg tror heller ikke at fredagens kamp blir en målfest.

Det har vært scoret færre enn tre mål i åtte av de siste ti kampene til Everton i Premier League, og de har holdt nullen i åtte av dem.

Samtidig har fire av de siste fem bortekampene endt med færre enn tre mål. Det gjør at Under 2,5 mål-spillet er svært interessant i denne kampen.

Vi ser ikke for oss at denne kampen skal bli en høydare. 1,90 i odds på at det scores maksimalt to mål i kampen er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!