SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Firmino har en utrolig statistikk mot Arsenal på Anfield

Roberto Firmino scoret hat-trick i 5-1-seieren mot Arsenal da lagen møttes på Anfield sist sesong. Her juber han sammen med lagkameratene etter å ha scoret sitt første mål i Premier League denne sesongen. Det kom borte mot Southampton.  (Steven Paston/PA via AP)

Roberto Firmino scoret hat-trick i 5-1-seieren mot Arsenal da lagen møttes på Anfield sist sesong. Her juber han sammen med lagkameratene etter å ha scoret sitt første mål i Premier League denne sesongen. Det kom borte mot Southampton. (Steven Paston/PA via AP) Foto:

Av

Roberto Firmino scorer alltid hjemme mot Arsenal.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Målscorerspill Premier League: Firmino har en utrolig statistikk mot Arsenal på Anfield

Oddstips Premier League: Ole Gunnar Solskjær og United har ikke overbevist

Oddstips Premier League: Klopp taper aldri mot Arsenal i Premier League

Oddsdobbel Championship: Sensasjonell dominans av Fulham og Stefan Johansen

Lørdagskupongen: Ingen grunn til å spekulere mot Liverpool

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

V75 BergsåkerMultijackpot med ENORME 64 mill ekstra

V75 Bergsåker: Se V75 GRATIS på Nettavisen

V4/V5 ØvrevollDeilig vorspiel på Øvrevoll

Eurojackpot: Heldig nordmann vant 24 millioner i annenpremie!

Det er et deilig langoddsprogram denne lørdagen. Det spilles seks kamper i Premier League, og det definitive høydepunktet er storkampen på Anfield mellom lagene som topper Premier League-tabellen, Liverpool og Arsenal. Også Manchester United og Chelsea er i aksjon lørdag. Det spilles også en kamp i Eliteserien, hvor Rosenborg møter Stabæk hjemme på Lerkendal. Ellers er det full serierunde i Championship, League One og League Two.  

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Liverpool – Arsenal – Roberto Firmino scorer mål – 2,25 (spillestopp kl. 1825)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Dette er den første store Premier League-testen for begge lagene. Både Liverpool og Arsenal står med seks poeng etter de to første serierundene.

Liverpool kan tangere deres 29 år gamle klubbrekord på tolv ligaseire på rad på Anfield. De har faktisk ikke tapt på hjemmebane i Premier League på to år og 123 dager.  Det er sterkt.

Arsenal på sin side kan vinne sine tre åpningskamper i toppdivisjonen for første gang siden 2004. Men jeg stoler ikke på forsvaret til The Gunners. Spørsmålet er om David Luiz vil være i stand til å stoppe landsmannen Roberto Firmino som har vært et mareritt for Arsenal siden han kom til balløyen. Jeg tviler på det.

Roberto Firmino kom til Liverpool fra den tyske klubben Hoffenheim i juni 2015. Siden den gang har Liverpool og den brasilianske landslagsspilleren spilt åtte kamper mot Arsenal, og laget fra Beatles-byen har aldri tapt med Firmino på banen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Firmino har en vanvittig statistikk mot Arsenal. Han har scoret åtte mål på åtte kamper mot laget fra Nord-London. Det er mer enn han har gjort mot noen annen klubb.

På Anfield er tallene enda mer oppsiktsvekkende. Han har nemlig scoret i samtlige hjemmekamper mot Arsenal før lørdagens match. Angriperen står med syv mål på de fire hjemmekampene mot The Gunners.

Sjekk alle de nye Liverpool-draktene her!

I likhet med Firmino er også Jürgen Klopp ubeseiret mot Arsenal. Han har møtt The Gunners syv ganger i Premier League og aldri tapt. På Anfield har Liverpool scoret 15 mål på fire kamper med Klopp som sjef. Jeg tror også det kan bli en underholdende match lørdag.

Firmino åpnet målkontoen denne sesongen i forrige serierunde. Da scoret han 2-0-målet borte mot Southampton. Det var hans 49. må i Premier League. Nå er han kun ett mål fra å bli den første brasilianeren som har scoret 50 ganger i Premier League.

Jeg tror Firmino scorer igjen mot Arsenal. Det er flere grunner til at jeg stoler på brasilianeren. Den viktigste er at jeg mener forsvaret til Arsenal er svakt. Selv om de har fått inn David Luiz fra Chelsea, tror jeg ikke de klarer å stoppe den fysisk robuste Liverpool-angriperen. 2,25 i odds på at Firmino scorer er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!