SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Frekke skrellspill i OBOS-ligaen

Adem Güven og Kongsvinger er inne i en skikkelig blindgate for tiden og har tapt fire av sine fem siste seriekamper. I kveld venter hjemmekamp mot Strømmen.

Adem Güven og Kongsvinger er inne i en skikkelig blindgate for tiden og har tapt fire av sine fem siste seriekamper. I kveld venter hjemmekamp mot Strømmen. Foto:

Av

Flere av favorittene i kveldens OBOS-liga er i fare. I denne artikkelen lansere vi to meget godt betalte borteseire.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips OBOS-ligaen: Frekke skrellspill i OBOS-ligaen

Oddstips OBOS-ligaen: Notodden kan senkes av egen toppscorer

Oddsdobbel Championship: Leeds tar tilbake tabelltoppen

Oddstips Champions League-kvalik: Rosenborg får en stri tørn i Zagreb

Midtukekupongen: Fulham og Stefan Johansen skal tilbake til Premier League

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann vant 100 millioner

Det er en deilig fotballonsdag vi har foran oss. Med norske øyne er det selvfølgelig Rosenborgs bortekamp mot Dinamo Zagreb i Champions League-playoffen som er det klart største. I tillegg er det midtukerunde i OBOS-ligaen med seks kamper i kveld og det er kvartfinaler i NM for kvinner. I engelsk Championship er det midtukerunde og sju kamper spilles i kveld. I tillegg til Dinamo Zagreb - Rosenborg er det også kamper til i playoff til Champions League. Glem heller ikke at det er midtukekupong i kveld.

NB! 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Kongsvinger - Strømmen B 3,40 (spillestopp kl 17.55)

Etter en flott første tredjedel av sesongen, har det virkelig kladdet for Kongsvinger i det siste. 0-3 tapet borte for Nest Sotra søndag var lagets fjerde tap på de fem siste seriekampene. Er dermed falt ut av playoff, men kun målforskjellen skiller til Sogndal på 6. plass. Det er bortebane som er utfordringen, hjemme på Gjemselund står laget med sterke 6-2-1.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Strømmen måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Notodden i det viktige bunnoppgjøret søndag. Det betyr at Strømmen fortsatt ligger på kvalikplassen med sine 15 poeng. Kun ett poeng skiller ned til Notodden på direkte nedrykk, men samtidig er det laget a poeng med Skeid på sikker plass. Svært moderate 1-2-6 på ni spilte bortekamper. Kjell Rune Sellin er hentet fra Fredrikstad, mens Lasse Brandsdal er hentet fra Oppsal.

Spesielle 1-6-1 på de åtte siste tilsvarende og Strømmen vant på Gjemselund forrige sesong med 2-1. Formsvake Kongsvinger er satt til 1,90 i odds, mens borteseier betales med spreke 3,40. Det er ingen tvil om at Strømmen kan gjenta fjorårsseieren og vi må teste borteseieren her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Sandefjord - Raufoss B 4,95 (spillestopp kl 17.55)

Oppryksjagende Sandefjord måtte se seg forbigått av Start etter helgens 2-2 kamp borte mot Skeid og for første gang på evigheter er Sandefjord utenfor direkte opprykksplass. Er dog a poeng med Start på 2. plass, så den kampen lever for fullt. Opp til serieleder Aalesund er det nå ni poeng. Til tross for 6-2-1 på ni spilte hjemmekamper, har Sandefjord kun scoret ti mål i disse kampene.

Raufoss er i ferd med å gjennomføre en flott sesong. Ligger på 5. plass med 31 poeng, men stod med to strake tap før det endelig ble seier igjen søndag, da Ullensaker/Kisa ble slått 4-2 hjemme. Kun en uavgjort på 18 første seriekampene. Borte viser tallene 5-0-4.

3-1 i tilsvarende oppgjør i 2016-sesongen. Sandefjord blir stor favoritt på midtukekupongen, men har halket litt i det siste. Kapable Raufoss er ikke sjanseløse her. Skyhøye 4,95 i borteodds må kunne testes med moderat innsats i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!