SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Fulham og Stefan Johansen skal tilbake til Premier League

Stefan Johansen ble lånt ut til West Bromwich i vårsesongen, men er tilbake for fullt i Fulham nå og har starter samtlige tre seriekamper for Fulham denne sesongen.

Stefan Johansen ble lånt ut til West Bromwich i vårsesongen, men er tilbake for fullt i Fulham nå og har starter samtlige tre seriekamper for Fulham denne sesongen. Foto:

Av

Hardtsatsende Fulham skal tilbake til Premier League på første forsøk. Onsdag blir Fulham en av våre sikre på en herlig midtukekupong.

DEL

Midtukekupongen (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips OBOS-ligaen: Frekke skrellspill i OBOS-ligaen

Oddstips OBOS-ligaen: Notodden kan senkes av egen toppscorer

Oddsdobbel Championship: Leeds tar tilbake tabelltoppen

Oddstips Champions League-kvalik: Rosenborg får en stri tørn i Zagreb

Midtukekupongen: Fulham og Stefan Johansen skal tilbake til Premier League

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann vant 100 millioner

Ukens midtukekupong består av fire kamper fra midtukerunden i OBOS-ligaen, sju kamper fra midtukerunden i Championship og ikke minst Rosenborgs borteoppgjør mot Dinamo Zagreb i Champions League-playoffen. Bonuspotten er stadig stigende og er på ca 1,8 mill kr, mens innleveringsfristen er kl 17.55. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

1. Dinamo Zagbreb - Rosenborg
Rutinerte Dinamo Zagreb har vært i gruppespillet i Europa elleve de tolv siste sesongene. Tapte dog alle seks kampene i gruppespillet i Champions League sesongen 2016/17. Vant sin gruppe i Europa League forrige sesong uten å tapt en av de seks kampene. Røk så ut i åttedelsfinalen etter ekstraomganger mot Benfica. Tok seg til playoff etter 1-1 hjemme og imponerende 4-0 borte mot Ferencvaros i returkampen. Har innledet solid i hjemlig serie med 4-1-0 på de fem første seriekampene.

Rosenborg har hevet seg voldsomt etter en meget svak start på sesongen. Har tatt seg til playoff etter å ha eliminert Bate Borisov og Maribor i de to foregåenden rundene. Har også hevet seg i Eliteserien de siste månedene og avanserte til 4. plass etter helgens serierunde, men har 10 poeng opp til serieleder Molde. Moderate 2-3-4 på bortebane i Eliteserien. Rosenborg reiser til Kroatia med en helt skadefri tropp.

Dinamo Zagbreb spilte riktignok kun 1-1 i hjemmemøtet mot Ferencvaros i 3. kvalifiseringsrunde, men viste kapasiteten sin i returkampen borte med 4-0 seier. Det er ikke lett å argumentere for Rosenborg-seier i kveld. H.

2. Jerv - KFUM Oslo
Nyankomne Alexander Dang scoret to av målene da Jerv noe overraskende slo Sandnes Ulf 3-2 borte i helgens serierunde. Det var lagets andre strake trepoenger og dermed er avstanden ned til Strømmen på playoff sju poeng. Opp til Sogndal på den siste playoffplassen skiller det fem poeng. Leverer også denne sesongen sterkt hjemme i Grimstad med kun ett tap på de åtte første hjemmekampene (3-4-1).

Nyopprykkede KFUM Oslo holder koken på imponerende vis selv etter salget av goalgetteren Mawa Moses til Strømsgodset. Ledet både 3-2 og 4-3 borte mot HamKam i helgen, men måtte nøye seg med 4-4 og ett poeng. Ligger på en flott 4. plass med 31 poeng og har en luke på fire poeng ned til Kongsvinger på 7. plass. Variable 2-4-3 på bortebane.

Jerv er seige på hjemmebane. HU.

3. Kongsvinger - Strømmen
Etter en flott første tredjedel av sesongen, har det virkelig kladdet for Kongsvinger i det siste. 0-3 tapet borte for Nest Sotra søndag var lagets fjerde tap på de fem siste seriekampene. Er dermed falt ut av playoff, men kun målforskjellen skiller til Sogndal på 6. plass. Det er bortebane som er utfordringen, hjemme på Gjemselund står laget med sterke 6-2-1.

Strømmen måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Notodden i det viktige bunnoppgjøret søndag. Det betyr at Strømmen fortsatt ligger på kvalikplassen med sine 15 poeng. Kun ett poeng skiller ned til Notodden på direkte nedrykk, men samtidig er det laget a poeng med Skeid på sikker plass. Svært moderate 1-2-6 på ni spilte bortekamper. Kjell Rune Sellin er hentet fra Fredrikstad, mens Lasse Brandsdal er hentet fra Oppsal.

Spesielle 1-6-1 på de åtte siste tilsvarende og Strømmen vant på Gjemselund forrige sesong med 2-1. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

4. Sandefjord - Raufoss
Oppryksjagende Sandefjord måtte se seg forbigått av Start etter helgens 2-2 kamp borte mot Skeid og for første gang på evigheter er Sandefjord utenfor direkte opprykksplass. Er dog a poeng med Start på 2. plass, så den kampen lever for fullt. Opp til serieleder Aalesund er det nå ni poeng. Til tross for 6-2-1 på ni spilte hjemmekamper, har Sandefjord kun scoret ti mål i disse kampene.

Raufoss er i ferd med å gjennomføre en flott sesong. Ligger på 5. plass med 31 poeng, men stod med to strake tap før det endelig ble seier igjen søndag, da Ullensaker/Kisa ble slått 4-2 hjemme. Kun en uavgjort på 18 første seriekampene. Borte viser tallene 5-0-4.

3-1 i tilsvarende oppgjør i 2016-sesongen. Sandefjord blir stor favoritt på midtukekupongen, men har halket litt i det siste. Kapable Raufoss er ikke sjanseløse her. HB.

5. Ullensaker/Kisa - Sandnes Ulf
Oppgjør mellom to av de største skuffelsene denne sesongen. Ullensaker/Kisa var regnet i playoffstriden før sesongen, men ligger helt nede på 11. plass med kun 21 poeng, etter søndagens 2-4 tap borte mot Raufoss. Kun fire poeng på ni spilte bortekamper er hovedårsaken til det. Hjemme på Jessheim leverer laget bra med 5-2-2 så langt.

Ny nedtur for UIf søndag, da det ble 2-3 tap hjemme for bortesvake Jerv. Ligger på 9. plass med 23 poeng, men har ikke mer enn fire poeng opp til Sogndal på playoff. Brukbare 3-4-2 på bortebane.

1-1, 3-3 og 2-2 i de tre foregående sesongene på Jessheim. Nå tror vi klart mest på hjemmesterke Kisa. H.

6. Cardiff - Huddersfield
De sju siste kampene på ukens midtukekupong er alle hentet fra Championship der det spilles full midtukerunde denne uken.

Vi starter med ett oppgjør mellom to lag som begge rykket ned fra Premier League i vår. Cardiff har ikke fått noen god start og har tapt to av sine seriekamper hittil. 2-3 og 0-3 mot Reading borte, mens den eneste spilte hjemmekampen ble vunnet med 2-1 mot Luton. Rykket som kjent opp til Premier League etter 2017/18-sesongen og hadde da 16-4-3 hjemme. Nysignerte Marlon Pack er høyst usikker, mens Lee Peltier skal være tilbake etter å mistet kampen mot Reading.

Huddersfield var fortapt tidlig og endte med kun 16 poeng i Premier League forrige sesong. Kun en bortekamp ble da vunnet. Har innledet med kun ett poeng på de tre første seriekampene, det poenget kom borte mot QPR. Den svake starten har gjort at manager Jan Siewart allerede har fått sparken. Mark Hudson leder laget i kveld.

0-0 i tilsvarende kamp i Premier League forrige sesong. 4-1-0 på de fem foregående. Det skal være bra sjanse for hjemmelaget dette. H.

7. Leeds - Brentford
Leeds hadde direkte opprykk inne i det lengste forrige sesong, men sprakk på oppløpet og måtte nøye seg med playoff. Der røk laget for Derby i den første runden. Har innledet sterkt også denne sesongen og tatt to overbevisende borteseire, men måtte nøye seg med 1-1 mot Nottingham Forest i den eneste hjemmkampen. 14-4-5 hjemme på Elland Road forrige sesong. Forsvarspillerne Liam Cooper, Barry Douglas og Ezgjan Alioski vil alle bli sjekket nærmere kampstart.

Velspillende Brentford innledet sesongen med et ufortjent 0-1 tap hjemme for Birmingham, men reiste seg direkte og vant 1-0 borte mot Middlesbrough. 1-1 hjemme mot Hull lørdag betyr at Brentford står med fire poeng etter tre serierunder. Endte på 11. plass sist sesong, men vant kun tre bortekamper da (3-9-11). Manager Thomas Frank har ingen nye skader eller karantener i sitt lag.

2-2-0 i tilsvarende oppgjør de fire foregående sesongene. Bortelaget er slett ikke verst og kan få med seg poeng i kveld. HU.

8. Queens Park Rangers - Swansea
Etter en flott åpning med 2-1 seier borte mot Stoke og deretter 1-1 hjemme mot Huddersfield, måtte QPR bokføre sesongens første tap  med 0-2 borte mot Bristol City lørdag. Var veldig variable forrige sesong og endte blant annet med 9-3-11 hjemme på Loftus Road. To tabber av keeper Joe Lumley i lørdagens 0-2 tap mot Bristol City, kan bety at Liam Kelly får sjansen i målet i kveld.  Forøvig er Lee Wallace eneste spiller som er uaktuell for QPR.

Swansea rykket som kjent ned fra Premier League etter 2017/18-sesongen og var aldri i nærheten av opprykk i fjorårssesongen. Endte på 10. plass med 65 poeng og hadde ni poeng opp til den siste playoffplassen ved sesongslutt. manager Potter er forsvunnet til Brighton og Steve Cooper leder laget denne sesongen. Swansea har hatt en flott start med seier i begge hjemmekampene og sterke 0-0 borte mot Derby og er et av seks ubeseirede lag før denne midtukerunden. Dog svake 6-5-12 på bortebane forrige sesong. Nathan Dyer pådro seg en hamstring i lørdagens kamp og mister trolig kveldens kamp.

QPR vant faktisk hele 4-0 i tilsvarende oppgjør forrige sesong. HU på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

9. Charlton - Nottingham Forest
Velkjente Lee Bowyer er manager i nyopprykkede Charlton som har slått til med sju poeng på de tre første seriekampene. det er nok over forventning, da laget var spådd i bunstriden før seriestart. Innledet med en overraskende 2-1 seier borte mot Blackburn, fulgte opp med 3-1 seier hjemme mot Stoke og fikset ett poeng og 2-2 borte mot Barnsley lørdag. Bunnsolide 16-5-2 hjemme på the Valley i opprykkssesongen fra League One. Nysignerte Tomer Hemed og Erhun Oztumer kan begge bli inkludert i kveldens tropp etter at begge er ankommer på free transfer den siste tiden.

Nottingham Forest har vært i Championship i det som etterhvert føles som evigheter. Mange hadde tro på Forest før fjorårssesongen, men det endte med 9. plass og 66 poeng og tilslutt var det ni poeng opp til Derby på playoff.  Imponerte ikke på bortebane da og vant kun fire av disse (4-11-8). Innledet denne sesongen med et skuffende hjemmetap for West Bromwich. Tok så et sterkt bortepoeng mot Leeds (1-1) og vant overbevisende 3-0 hjemme mot Birmingham i helgen. Forest-boss Sabri Lamouchi sier at han vurderer å rotere litt på sitt lag med tanke på at det er midtukerunde og tidlig i sesongen.

Denne er vrien. U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

10. Preston - Stoke
Etter en meget oppløftende 7. plass sesongen 2017/18, ble fjorårssesongen en nedtur for Preston. Endte da på 14. plass med 61 poeng, men var ikke mer enn fem poeng bak Nottingham Forest på 9. plass. Brukbare 8-10-5 hjemme på Deepdale da. Har tapt begge bortekampene til nå (0-1 mot Millwall og 2-3 mot Swansea), men vant overbevisende 3-0 mot Wigan i den eneste spilte hjemmekampen.  Spissen Louis Molt måtte ut med skade i lørdagens bortekamp mot Swansea og er uaktuell til kvelden kamp.  Veteranspissen David Nugent er fortsatt skadet.

Stoke rykket ned fra Premier League etter sesongen 2017/18, og gjorde ingen god figur i Championship forrige sesong. Endte helt nede på 16. plass med totalt 55 poeng. Svake 3-13-7 på bortebane da. Innledet denne sesongen med to strake tap. 1-2 hjemme for QPR i seriepremieren og deretter 1-3 tap borte mot Charlton. Lørdag kom sesongens første poeng da de ble 2-2 hjemme mot Derby. Midtbanespilleren Nick Powell er friskmeldt etter å ha mistet de siste kampene.

2-2 i tilsvarende oppgjør på Deepdale forrige sesong og totalt 6-1-1 på de åtte siste tilsvarende. HU.

11. Fulham - Millwall
Fulham brukte store summer på spillekljøp foran returen til Premier League forrige sesong, men sesongen endte likevel med katastrofe og nedrykk. Har beholdt toppspissen Aleksandar Mitrovic og er blant favorittene til direkte opprykk og retur til Premier League på første forsøk. Innledet dog sesongen med et skuffende 0-1 tap borte mot Barnsley, men har slått tilbake med to strake seire. Sterke 13-8-2 på Craven Cottage i opprykkssesongen 2017/18. Manager Scott Parker kan glede seg over en skadedri tropp.

Millwall var innblandet i bunnstriden i det lengste forrige sesong, men endte opp fjerde sist med fire poengs margin ned til Rotherham. Hadde svake 3-5-15 på bortebane da. Det er ikke stilt store forventninger til laget foran denne sesongen, men etter tre serierunder er laget fortsat ubeseiret. Begge hjemmekampene er vunnet med 1-0, mens den eneste bortekampen endte 1-1 mot West Bromwich. Jed Wallace soner karantene for rødt kort i lørdagens kamp mot Sheffield Wednesday.

1-0 seier til Fulham i tilsvarende oppgjør i 2017/18-sesongen. Fulham blir blant midtukekupongens største favoritter og skal ha meget gode vinnersjanser. H.

12. West Bromwich - Reading
West Bromwich rykket ned fra Premier League etter sesongen 2017/18 og var blant de største favorittene til direkte opprykk forrige sesong. Var da også med i opprykkskampen i det lengste med endte på 4. plass.  Røk i playoff mot Aston Villa. Er blant outsiderne til direkte opprykk også denne sesongen og etter tre serierunder er laget fortsatt ubeseiret. Sterke 2-1 seire borte mot hhv Nottingham Forest og West Bromwich, men skuffet med kun 1-1 mot Millwall i den eneste spilte hjemmekampen. Flotte 12-7-4 hjemme på the Hawthorns forrige sesong. Manager Slaven Bilic har indikert at det kan bli endringer i kveld grunnet det tøffe kampprogrammet. Hal Robson-Kanu er eneste viktige spiller på skadelisten.

Til tross for kun to borteseire (2-11-10) hadde Reading sju poeng ned til nedrykkerne Roherham ved endt sesong i vår. Innledet denne sesongen med to strake tap. 1-3 hjemme for Sheffield Wednesday i seriepremieren og deretter 1-2 borte for Hull. Søndag kom sesongens første trepoenger med overbevisende 3-0 hjemme mot Cardiff. Manager Jose Gomes har ingen nye skader eller karantener i sitt lag.

West Bromwich vant tilsvarende kamp 4-1 i fjorårssesongen.  Albions blir midtukekupongens største favoritt og vinner normalt mot svært bortesvake Reading. H.

96-rekker:
1. Dinamo Zagreb — Rosenborg H

2. Jerv — KFUM Oslo HU

3. Kongsvinger IL — Strømmen HUB

4. Sandefjord Fotball — Raufoss HB

5. Ullensaker/Kisa — Sandnes Ulf H

6. Cardiff  — Huddersfield Town H

7. Leeds  — Brentford HU

8. Queens Park Rangers — Swansea HU

9. Charlton  — Nottingham Forest U

10. Preston  — Stoke HU

11. Fulham — Millwall H

12. West Bromwich  — Reading H

432-rekker:

1. Dinamo Zagreb — Rosenborg H

2. Jerv — KFUM Oslo HU

3. Kongsvinger IL — Strømmen HUB

4. Sandefjord Fotball — Raufoss HB

5. Ullensaker/Kisa — Sandnes Ulf H

6. Cardiff — Huddersfield Town H

7. Leeds — Brentford HU

8. Queens Park Rangers — Swansea HUB

9. Charlton — Nottingham Forest HUB

10. Preston — Stoke HU

11. Fulham — Millwall H

12. West Bromwich — Reading H

Klikk her for å levere din tippekupong