SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Odd må slå Bodø/Glimt for å melde seg på i gullkampen

Dag-Eilev Fagermo og Odd må vinne kveldens toppkamp hjemme mot Bodø/Glimt for å melde seg på i gullkampen. Her ser vi Fagermo under forrige hjemmekamp mot Rosenborg. En kamp som endte 1-1. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Dag-Eilev Fagermo og Odd må vinne kveldens toppkamp hjemme mot Bodø/Glimt for å melde seg på i gullkampen. Her ser vi Fagermo under forrige hjemmekamp mot Rosenborg. En kamp som endte 1-1. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix) Foto:

Av

Det er kun tre poeng som gjelder for Odd i kveldens toppkamp hjemme mot Bodø/Glimt.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips La Liga: Ødegaards drømmestart i La Liga fortsetter

Oddstips Eliteserien: Odd må slå Bodø/Glimt for å melde seg på i gullkampen

Oddstips Championship: Nå vinner Fulham borte også

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Eurojackpot: Får ikke tak i vinneren av 24 millioner

Det er et innholdsrik oddsprogram denne fredagen. Det spilles interessante kamper i engelsk Championship, i spansk La Liga og i tysk Bundesliga. I tillegg tjuvstarter Eliteserien den 20. serierunden med godbiten Odd-Bodø/Glimt. Ellers er det fulle serierunder på nest øverste nivå i Østerrike, Frankrike og Nederland.

Odd - Bodø/Glimt H 2,15 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Råsterk bortekamp for Odd mot Molde sist søndag ga Skienslaget ett poeng etter 2-2 og to ny scoringer av Torgeir Børven. Det var Odds tredje strake poengdeling og  avstanden opp til serieleder Bodø/Glimt er på sju poeng, mens det fem poeng opp til Molde. 11 serierunder gjenstår og på papiret har Odd et mer overkommelig program enn både Bodø/Glimt og Molde. Formidable 8-2-0 hjemme i Skien, mens poengfangsten på bortebane ikke er bedre enn 2-3-4 på de ni første seriekampene. Skal Odd ha mulighet på seriegull, må de opprettholde den sterke hjemmestatistikken og forbedre seg radikalt på bortebane.

Fredrik Oldrup Jensen har mistet de siste seriekampene og han rekker heller ikke kveldens toppkamp. Det gjør heller ikke innlånte Moussa Njie som måtte ut med skade i kampen mot Molde. Det betyr at 18-åringen Filip Delaveris får sin startdebut i Eliteserien i kveld. I følge Telemarksavisa stiller Odd med følgende ellever i kveld: Sondre Rossbach – Espen Ruud, Fredrik Semb, Steffen Hagen, Birk Risa – Joshua Kitolano, Vebjørn Hoff, Fredrik Nordkvelle – Elba Rashani, Torgeir Børven, Filip Delaveris.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Bodø/Glimt tok altså tilbake serieledelsen etter mandagens styrkedmonstrasjon hjemme mot Vålerenga. 4-0 ble det til Glimt da, som har to poeng ned til Molde på 2. plass. Har dog meget tøffe bortekamper mot hhv Odd, Brann, Rosenborg og Molde blant de gjenstående kampene, og her må det hentes poeng. I likhet med Odd har Glimt sin klare styrke på hjemmebane, selv om 5-2-2 ikke er svake bortetall. Men de har altså ikke møtt noen av topp fem-lagene på bortebane enda. Trener Kjetil Knutsen kan glede seg over skadefritt mannskap.

Seks strake seire til Odd i de seks siste tilsvarende i Skien og Odd har altså formidable 8-2-0 hjemme i Skien så langt denne sesongen. 2,15 på hjemmeseier er brukbar odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!