SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rosenborg får en stri tørn i Zagreb

Rosenborgs Anders Konradsen jubler etter 3-1-målet for Rosenborg i mesterligakvalifiseringen mellom Rosenborg og Maribor på Lerkendal Stadion. Her sammen med Rosenborgs Mike Jensen.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Rosenborgs Anders Konradsen jubler etter 3-1-målet for Rosenborg i mesterligakvalifiseringen mellom Rosenborg og Maribor på Lerkendal Stadion. Her sammen med Rosenborgs Mike Jensen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av

Rosenborg står overfor en meget tøff utfordring i kveldens bortemøte mot Dinamo Zagreb.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips OBOS-ligaen: Frekke skrellspill i OBOS-ligaen

Oddstips OBOS-ligaen: Notodden kan senkes av egen toppscorer

Oddsdobbel Championship: Leeds tar tilbake tabelltoppen

Oddstips Champions League-kvalik: Rosenborg får en stri tørn i Zagreb

Midtukekupongen: Fulham og Stefan Johansen skal tilbake til Premier League

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: En vinner stakk av med 29,5 millioner i Gull-Lotto

Vikinglotto: Nordmann vant 100 millioner

Det er en deilig fotballonsdag vi har foran oss. Med norske øyne er det selvfølgelig Rosenborgs bortekamp mot Dinamo Zagreb i Champions League-playoffen som er det klart største. I tillegg er det midtukerunde i OBOS-ligaen med seks kamper i kveld og det er kvartfinaler i NM for kvinner. I engelsk Championship er det midtukerunde og sju kamper spilles i kveld. I tillegg til Dinamo Zagreb - Rosenborg er det også kamper til i playoff til Champions League. Glem heller ikke at det er midtukekupong i kveld.

NB! 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Dinamo Zagbreb - Rosenborg pause/fulltid dobbel H/H 2,50 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Rutinerte Dinamo Zagreb har vært i gruppespillet i Europa elleve de tolv siste sesongene. Tapte dog alle seks kampene i gruppespillet i Champions League sesongen 2016/17. Vant sin gruppe i Europa League forrige sesong uten å tapt en av de seks kampene. Røk så ut i åttedelsfinalen etter ekstraomganger mot Benfica. Tok seg til playoff etter 1-1 hjemme og imponerende 4-0 borte mot Ferencvaros i returkampen. Har innledet solid i hjemlig serie med 4-1-0 på de fem første seriekampene.

Rosenborg har hevet seg voldsomt etter en meget svak start på sesongen. Har tatt seg til playoff etter å ha eliminert Bate Borisov og Maribor i de to foregåenden rundene. Har også hevet seg i Eliteserien de siste månedene og avanserte til 4. plass etter helgens serierunde, men har 10 poeng opp til serieleder Molde. Moderate 2-3-4 på bortebane i Eliteserien. Rosenborg reiser til Kroatia med en helt skadefri tropp.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Dinamo Zagbreb spilte riktignok kun 1-1 i hjemmemøtet mot Ferencvaros i 3. kvalifiseringsrunde, men viste kapasiteten sin i returkampen borte med 4-0 seier. Rosenborg tapte bortekampen mot Bate Borisov i andre kvalifiseringsrunde og selv om de vant bortekampen mot Maribor i den tredje runden, er det minst et hakk opp på motstand i kveld. 1,55 i hjemmeodds er dog nitrist odds.

Vi hever risikoen noe og tror at Dinamo Zagreb både leder til pause og står som vinner etter ordinær tid. Oddsen på pause/fulltid dobbelen H/H er på akseptable 2,50.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!