SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tippemesterskapet feirer 30 år

Ingvill Lausund ble vinneren av Tippemesterskapet i 2013. Hun synes det var uvirkelig å være til stede på Wembley under FA Cup-finalen. Er det din tur i år? 		    																					            Foto: Kristian Rothli

Ingvill Lausund ble vinneren av Tippemesterskapet i 2013. Hun synes det var uvirkelig å være til stede på Wembley under FA Cup-finalen. Er det din tur i år? Foto: Kristian Rothli Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Tippemesterskapet fyller 30 år – og feirer med tur til London og Wembley på nasjonaldagen!

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

I dag går startskuddet for Tippemesterskapet 2014, den 30. utgaven av Lofotpostens tradisjonsrike konkurranse.

I fjor gikk Ingvill Lausund fra Kabelvåg av med seieren, og vant en langweekend i London, billett til FA Cup-finalen og 5.000 kroner i premiepenger.

– Det var en kjempeopplevelse, og noe jeg har veldig lyst til å gjøre igjen, smiler hun, og legger til: – Jeg skal slenge meg med i år også, og se om jeg er heldig, men jeg får sikkert ikke like mange tips fra John Håvard (samboeren red.anm.) som sist, ler hun.

– En uvirkelig opplevelse

I tillegg til oppgjøret mellom Manchester City og Wigan på Wembley overvar hun blant annet musikalen «We Will Rock You» og Premier League-derbyet mellom Chelsea og Tottenham Hotspur på Stamford Bridge.

– Kampen mellom Chelsea og Tottenham var faktisk en større opplevelse. Bruset som møtte oss da vi kom inn på stadion var vanvittig, selv om det er mye mer folk på Wembley. Hele opplevelsen var veldig artig og litt uvirkelig. Jeg måtte klype meg i armen, sier hun.

Hun var også positivt overrasket over London som by.

– Jeg hadde sett for meg en skitten by, men det var veldig fint og rent. Byen hadde mange grønne lunger, og til og med været var bra!

– Tippemesterskapet er en veldig fin ting. Det fyller 30 år nå, og det er en populær konkurranse som engasjerer veldig mange. Det er flott gjort av Lofotposten å ta med en deltaker på tur til London og FA Cup-finalen, avrunder fjorårets vinner.

Lever kupongen på nett

For to år siden gikk Tippemesterskapet inn i en ny tidsalder ved at tippekupongene ble fylt ut og levert på våre nettsider. Tippemesterskapet for 2014 vil også foregå på lofotposten.no.

Alle deltakere registrer seg på nettet og kan levere én kupong per runde i kvaliken. De som ikke har kommet seg videre til sluttrundene, kan fortsette å levere inn én kupong per kvalikrunde for å forsøke å kvalifisere seg. Det er totalt fire kvalikrunder.

Tippemesterskapet er en konkurranse for abonnenter på Lofotposten. Dette for å holde mesterskapet lokalt idet vi tar konkurransen inn i «nettalderen» og på verdensveven.

Inntil fem personer som bor på adressen abonnementet står på kan delta. Det åpner for spennende familieoppgjør.

Det vil være mulig å tegne abonnement for tiden Tippemesterskapet foregår.

Alle de 64 tipperne som går videre fra kvalifiseringen, er med og konkurrerer gjennom alle sluttrundene, som til slutt fører fram til en vinner av årets utgave av Tippemesterskapet.

Den med flest riktige sammenlagt i løpet av de seks sluttrundene vinner årets utgave at Tippemesterskapet i Lofotposten

Hele regelverket

 • Alle abonnenter utenom Lofotpostens ansatte og deres familier kan være med i Lofotpostens Tippemesterskapet. Eneste betingelse er at du fyller 16 år før cupfinalen på Wembley 17. mai.
 • Alle som skal delta må registrere seg på Tippemesterskapets nettside, som du finner i sportsseksjonen på www.lofotposten.no. For å være med i Tippemesterskapet i Lofotposten må du registrere navn, adresse, telefonnummer, e-post og abonnementsnummer.
 • Mesterskapet innledes med fire kvalifiseringsomganger der de 16 deltakerne som tipper best går videre fra hver omgang. Når to eller flere har likt antall rette av dem som kan gå videre, går tipperen med flest riktige uavgjortkamper videre, dernest flest riktige bortekamper. Hvis det fortsatt er likt, trekkes de som går videre.
 • De 64 kvalifiserte konkurrerer gjennom i alt seks sluttrunder. Den som tipper best gjennom de seks rundene, er vinner!
 • Står to eller flere med like mange poeng etter de seks rundene, er antall rette i kvalifiseringen utslagsgivende. Hvis de også hadde like mange poeng i kvalifiseringen går personen som har flest riktige uavgjortkamper og dernest bortekamper i kvalifiseringskupongen videre. Hvis to personer fortsatt har like mange poeng som sluttsum, trekkes vinneren.
 • I kvalifiseringsrundene kan hver person levere én kupong per runde.
 • Kupongene må registreres på nettsiden før fredag klokken 17.00.
 • Det er lørdagskupongen til Norsk Tipping som blir brukt.
 • Konkurransen foregår på vår nettavis, www.lofotposten.no, men ukentlig vil kupongen stå på trykk på sportssidene i Lofotposten. For å delta i Tippemesterskapet må kupongen leveres via www.lofotposten.no.
 • Det er ikke garderinger i årets Tippemesterskap.
 • Premieturen kan ikke overføres til en annen person. Kan ikke vinneren benytte seg av premien, går premien videre til personen på 2. plass, osv.

Tippemestere 1985-2013:

1985: Torgeir Jørgensen, Nusfjord

1986: Geir Holand, Leknes

1987: Per-Johan Høyen, Bøstad

1988: Erling Sch. Nilsen, Svolvær

1989: Stig Rune Elvedal, Svolvær 1990: Rolf Hagh, Gravdal

1991: Kirsten Sundberg, Myre

1992: Jan Helge Berglund, Ballstad

1993: Robin Lorentzen, Gravdal

1994: John Arntzen, Svolvær

1995: John-M. Gjelle, Svolvær

1996: Fredrik Aagaard-Nilsen, Svolvær

1997: Jan Harald Klingan, Stamsund

1998: Erling Kuntze, Ramberg

1999: Frank Karlsen, Laukvik

2000: Raymond Tetlie, Limstrand

2001: Børje Sørensen, Ballstad

2002: Bjarne Pedersen, Sortland

2003: Tor-Inge Paulsen, Laukvik

2004: Ingjerd Martinsen, Sørvågen

2005: Halvard Lorentzen, Ramberg

2006: Stein Ingar Berg, Gravdal

2007: Hanne K. Eltoft, Leknes

2008: Merete Olsen, Svolvær

2009: Hanne K. Eltoft, Leknes

2010: Alf J. Jeremiassen, Svolvær

2011: Ann Carin Abelsen, Napp

2012: Vegard Bjørnsen, Gravdal

2013: Ingvill Lausund, Kabelvåg

Kampene kvalik 1:

1. Stevenage - Everton

2. Manchester City - Watford

3. Bolton - Cardiff

4. Birmingham - Swansea

5. Southampton - Yeovil

6. Sunderland - Kidderminster

7. Wigan - Crystal Palace

8. Southend - Hull

9. Rochdale - Sheffield Wed.

10. Port Vale - Brighton

11. Blackburn - Derby

12. Ipswich - Reading