SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Denne fikser ikke King

Bournemouth's Joshua King, left, and Cardiff City's Bruno Ecuele Manga in action during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Saturday Aug. 11, 2018. (Mark Kerton/PA via AP)

Bournemouth's Joshua King, left, and Cardiff City's Bruno Ecuele Manga in action during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, England, Saturday Aug. 11, 2018. (Mark Kerton/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

For tøft for Bournemouth mot Chelsea.

DEL

Lørdagskupongen  (Bergensavisen) Bournemouth har hatt en flott sesongstart, med syv poeng på tre kamper. Joshua King har spilt alt utenom noen avslutningsminutter, og har sett bra ut sammen med Callum Wilson på topp.

Men lørdag venter Chelsea borte, og det blir nok for tøft. På Stamford Bridge har man nå en ny trener og et lag som ser ut til å kunne hevde seg helt i toppen, og der vil jo ikke Bournemouth havne.

Chelsea er altså en banker i kamp 2 på lørdagsbongen, det blir faktisk tre strake H-er i topp, med Manchester City og Everton i de to andre.

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Det spiller sju kamper i Premier League og det spilles en rekke kamper i Championship. Det spilles to kamper i Eliteserien og det spilles kamper i både La Liga og Serie A, i tillegg til en rekke kamper i både Bundesliga og Ligue 1. Her hjemme er det også full pakke i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen.

Spillsenterets øvrige spillmeny:

Oddstips: Brighton tilbake med full styrke

Oddstips: Det blir jevnt på Stamford Bridge

Oddstips: Ellevill lørdagsdobbel til frekke 8,51 i odds

Oddstips: Nå løsner det offensivt for Liverpool

Oddstips: Agüero er et mareritt for Newcastle

Oddstips: Palace får betalt

Lørdagskupongen: Denne fikser ikke King

V75 Klosterskogen: Høitomt kusker lørdagens største V75-favoritt

Innleveringsfrist lørdag kl. 1555. Lykke til!

1. Manchester City - Newcastle  H

Heroiske Wolves holdt milliardærene fra Manchester City til uavgjort sist, og beviste at også de har sine svakheter. Men så lite som Newcastle hadde å komme med mot Chelsea, har jeg ingen tro på at de kan klare det «ulvene» klarte.

Se alle de nye draktene til Manchester City her

2. Chelsea - Bournemouth  H

Chelsea hadde ballen 81 prosent av tiden mot Newcastle søndag, og fikk til slutt sin fortjente seier. De ser bra ut, men det har sannelig Bournemouth også gjort! The Cherries kom tilbake og klarte 2-2 mot Everton, og synes å være i utvikling. Men dette blir for tøft.

Se alle de nye Chelsea-draktene her

3. Everton - Huddersfield  H

Everton har scoret to i alle sine tre kamper til nå, og gevinsten er fem poeng. Greit nok, men motstanden har ikke vært den aller skarpeste. Det er den slett ikke her heller, Huddersfield ser ut som de skal få slite i den beryktede andresesongen.

4. West Ham - Wolverhampton  (U)B

West Ham er uferdige, men Manuel Pellegrino bør snart få skuten mer på rett kjøl, hvis ikke blir stemningen fort dårlig. Wolves har angrepet Premier League på en herlig måte, men det er også et lag som kan straffes. Viktig om West Ham-spiss Arnautovic blir klar!

Se hvordan de nye bortedraktene til West Ham ser ut her!

5. Brighton - Fulham  U(HB)

Brighton har sett bra ut i de to siste, etter en svak premiere. De slo Manchester United, og kunne stjålet med seg noe fra Liverpool også. For Fulham løsnet det skikkelig for Aleksandar Mitrovic sist, og er han i støtet bør hvem som helst passe seg!

6. Crystal Palace - Southampton  H(U)

Palace synes i øyeblikket å være veldig avhengig av Zaha, for Benteke er heller ikke denne sesongen i slag. Han var langt bedre for et par år siden. Om Palace har vært middels, har Southampton vært direkte svake. Er egentlig Mark Hughes en god manager?

7. West Bromwich - Stoke  H(U)

Så er vi nede i Championship, der West Brom er opp og ned etter nedrykket i vår. Scoret elleve (!) på to kamper før de røk 0-1 for Boro sist. Stoke kom også ned i vår, og fikk seg endelig en seier sist helg. Men jeg tror uansett mest på «Baggies» hjemme.

8. Brentford - Nottingham Forest  U

Etter en brukbar kamp mot Villa (2-2), skuffet Brentford med 0-1-tap borte for Blackburn sist. Forest skuffet også sist, men kom i hvert fall tilbake og reddet poeng mot svake Birmingham. Har ikke tapt, men fire av fem har endt uavgjort. Gambler på at det fortsetter!

Sjekk alle de nye Premier League-draktene her!

9. Sheffield United - Aston Villa  H

Etter to tap i starten, har Sheffield United fått sving på sakene og vunnet tre på rad. 3-0 borte over Bolton sist var sterkt. Villa mistet seieren på tampen mot Reading, og spiller for mye U. Driver fortsatt og «setter» et lag etter å ha hentet flere på tampen av vinduet.

10. Birmingham - Queens Park Rangers  H(B)

Etter en katastrofestart, fikk QPR seg en seier med 1-0 over Wigans sist helg. Den trengte de, ellers kunne fort Steve McClaren røket ut av sjefsstolen. Birmingham er et annet svakt lag, men 2-2 mot Forest sist var fremgang. QPR spiller ikke U, der er det enten/eller.

11. Hull - Derby  B

Derby har reist seg etter to kjipe tap, der spesielt 1-4 hjemme for Leeds var sviende. Men nå har de to 2-0-seire på rad, vel og merke hjemme begge to. Hull har gått fra vondt til verre etter nedrykket for to sesonger siden.

Følg Spillsenteret på Facebook!

12. Millwall - Swansea  H(B)

Millwall hjemme og borte er to forskjellige ting, men på østkanten av London er de tunge å skubbe seg på. I Swansea får Bersant Celina full tillit sentralt på midten. Drammenseren er genial på sitt beste, en risiko når det ikke stemmer, og hele laget er ustabilt.

Kommentarer til denne saken