Endringer hos Himmel & Havn

Britt Jorunn Solbakk utenfor restauranten på Ballstad.

Britt Jorunn Solbakk utenfor restauranten på Ballstad. Foto:

Nytt konsept og nye eiere kommer inn.

DEL

Spisestedet på Ballstad har pusset opp lokalene på kaikanten og nå kunngjør daglig leder Britt Jorunn Solbakk at selskapet har fått nye eiere.

- Inn på eiersiden kommer RMB Capital AS med Roy Magne Berglund og Hemmingodden Lofoten Fishing Lodge AS med Trond Ketil Nilsen. Aktørene driver ulike virksomheter, og vi søker med dette å utnytte hverandres styrker, synergier og vil samarbeide på flere områder. Roy Magne Berglund vil fortsatt drive Lofoten Food Studio videre som før, men vil nå også være med å utvikle meny og konsept ved Himmel & Havn. Trond Ketil Nilsen jobber med å utvikle nytt konsept for Hemmingodden Lofoten Fishing Lodge AS, samt med utbygging av nye enheter gjennom Hemmingodden AS, heter det i pressemeldinga.

Roy Magne Berglund er kjent for å ha utviklet restauranten Du Verden i Svolvær og andre restaurantkonsepter i Bodø før han solgte seg ut i 2017.

Selskapet skriver videre at visjonen er å skape et unikt spisested i Lofoten. Et sted som både lokalbefolkning og turister får lyst å besøke, og å komme tilbake til gang etter gang.

- Vi tror det er et stort behov for en folkelig og smakfull restaurant året rundt. Samtidig ønsker vi å skape en lønnsom bedrift med flere helårsansatte, melder Solbakk som legger at lokalene på kaikanten er pusset opp.

Artikkeltags