Bjørback-selskapene stokker om i ledelsen

Lasse Bjørback tar over Peppes. Her sammen med Stian Lorentzen-Oftedal, som går fra Peppes til Fast Hotels, og Einar Halstensen, som flytter inn i nye lokaler ved siden av Peppes-restauranten.

Lasse Bjørback tar over Peppes. Her sammen med Stian Lorentzen-Oftedal, som går fra Peppes til Fast Hotels, og Einar Halstensen, som flytter inn i nye lokaler ved siden av Peppes-restauranten. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Bjørback-selskapene, med Du Verden, Peppes Pizza og Fast Hotels i spissen gjør endringer.

DEL

Lasse Bjørback går selv inn som leder for Peppes Pizza i Svolvær. Nåværende leder Stian Lorentzen-Oftedal går inn i Fast Hotels.

– Vi er heldige som etter hvert har såpass mange bein å stå på og gode folk å spille på. Akkurat nå trenger vi Stian Lorentzen-Oftedal sin kompetanse og bakgrunn mer på Fast Hotels, samtidig som jeg gjerne vil involvere meg mer i driften av Peppes, eller Bypizza som driftsselskapet heter, sier Lasse Bjørback i ei pressemelding.

Avslutningen på 2017 ble preget av lekkasjen som forårsaket stengingen av Du Verden midt i julebordsesongen. Likevel kan Lasse Bjørback se tilbake på et 2017 som har gitt positiv utvikling og gode resultater.

– Peppes Pizza leverer sitt første hele driftsår. Sommeren var en stor opptur, men vi preges av en innkjøringsperiode som har blitt lengre enn planlagt, sier Bjørback.

Målet er ifølge pressemeldinga å etablere en lik struktur på Peppes som på Du Verden, med Bjørback som overordnet, administrativ leder og én restaurantsjef og én kjøkkensjef i operative stillinger. Det medfører nyrekruttering av restaurantsjef, Terese Høiskar er allerede på plass som kjøkkensjef.

Legger ned baren

Det kommer enda en endring ved Peppes i Bygården i Svolvær. Bar(t) avvikles. Einar Halstensens Catering (EHC) flytter inn i lokalene etter ei ombygging, varsler Bjørback.

– Cateringsvirksomheten skal drives ut fra et produksjonskjøkken som etableres i de nye lokalene. I tillegg etablerer vi et showkjøkken og nytt selskapslokale for å ta imot grupper, forteller Einar Halstensen, som eier cateringselskapet sammen med Lasse Bjørback.

Fast Hotels AS

Artikkeltags