Kanonballdagen traff blink: - Dette er veldig, veldig artig!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bøstad skole arrangerte tirsdag den årvisse turneringa i kanonball. Rundt 200 elever fra Opdøl Montessoriskole, Eltoft Montessoriskole og arrangørskolen boltret seg i Blesthallen.

DEL

- Det er så gøy! En kjempe artig skoledag hvor vi spiller kanonball, møter venner fra andre skoler og stifter nye bekjentskaper, smiler Helena Ulriksen (10), Kevin Sandstrøm (12) og Angelica Balmonte (13) fra henholdsvis Eltoft, Bøstad og Opdøl.

- Alle kan være med, alle får det til, det er bare veldig, veldig artig! Mellom kampene slapper vi av, henger med venner og besøker kaféen. En fin-fin avveksling i forhold til vanlige skoledager, alle stortrives, fortsetter trioen.

- Skriv at det gjør også lærerne! Melder en lærer som strener forbi og blir brått borte i mengden.

Bare brede smil

Over alt hvor vi vandret i Blesthallen opplevde vi bare brede smil og aktivitetsglede. Heiagjengene gjorde sin del av jobben, lagene likeså. Og dommerne, laglederne, kjøkkengjengen, sekretariatet, speaker fulgte på så det holdt.

Rett og slett en gladdag hvor alle mann alle gjorde sitt til for at det hele skulle bli et minne for livet.

Vinnerne av klassene 1-4, 5-7 og 8-9, ble henholdsvis Eltoft, Bøstad og Bøstad.

Men vinnere er da heller ikke det viktigste i en slik turnering. Å delta og føle mestring og aktivitetsglede er mye viktigere.

Tredje året

- Det er tredje året på rad vi arrangerer denne kanonballdagen. Tilbakemeldingene og deltakelsen tyder på at vi har truffet blink med denne turneringen. 5.- og 9.-klassingene har laget pizzasnurrene som selges i kaféen hvor elevene har ansvaret. Elevene er dommere sammen med lærerne. Alle lærerne stiller helhjertet opp, også med kaker som selges. IL Blest låner ut Blesthallen til oss gratis, smiler Synnøve Nilsen Lie, Ola Eliassen og Andrea Winge i arrangementskomitéen.

- Stor og små koser seg sammen, får mestringsfølelse, blir bedre kjent med hverandre og skaper nye relasjoner. De har det gøy. Bøstad skole er en helsefremmende skole, denne dagen er et ledd i det fokuset, fortsetter trioen.

Premier

Selv om ikke kanonballdagen ikke først og fremst er blodig konkurranse, deles det ut premier til tre vinnende lag. Premiene er gratis billetter til svømmehallen på Leknes, sponset av Lofothallen.

Det deles også ut tre fair play-priser, en på hvert trinn, en til hver skole.

Vel blåst, Bøstad skole, en flott aktivitets- og sosialiseringsdag er solid i havn!

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken