Full fart med brett

KLARE FOR KURS: Benjamin Andreassen fra Lofoten Skateboarding og Camilla Indrevoll fra Qltura ser fram til skateboardkurs med instruktører fra Bodø. Begge foto: Karianne Steen

KLARE FOR KURS: Benjamin Andreassen fra Lofoten Skateboarding og Camilla Indrevoll fra Qltura ser fram til skateboardkurs med instruktører fra Bodø. Begge foto: Karianne Steen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Sommerprosjektet Fri Tid har stadig nye tilbud. Nå ruller de i gang skateboardkurs.

DEL

– Både nybegynnere og viderekomne er velkomne, sier prosjektleder Camilla Indrevoll på Qltura fritidsklubb.

Håper på jenter

– Vi har plass til 40 deltakere, som kan velge gruppe for nybegynnere eller viderekomne. Vi håper på ekstra god deltakelse fra jentene, sier prosjektlederen, som henter inn instruktører fra RullNord i Bodø:

– Den ene instruktøren er kvinne, og kommer fra prosjektet Jenteskate.no. Slik håper vi å gjøre dette ekstra kult og spennende for jenter, sier Indrevoll.

– Skating er ikke bare en gutteaktivitet, sier Benjamin Andreassen, som er leder i Lofoten Skateboarding.

Vil ha medlemmer

– Kurs er flott for rekrutteringen, sier lederen. – Slik får vi satt fokus på et tilbud utenom fotball og håndball, som vi opplever at kommunen gir mest støtte til.

Skatekurset er for de mellom 12 og 19 år, men det åpnes også for yngre deltakere: – Det er viktig å starte tidlig, sier Andreassen.

Hvis du skulle lære deg ett nytt triks, hva ville du velge?

– En 360 Kick Flip, sier skatelederen, som sjøl satser på å delta på kurset.

– Vi skal også grille og kose oss, sier Indrevoll, og legger til at påmelding gjøres til Qltura.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags