Kabelvåg møter Luna til kamp om kretsmesterskapet

Klare til kamp: Kabelvåg / FK Lofoten 2 ble seriemester i femtedivisjon avdeling Lofoten, og er klare for kretsmesterskapskamper mot Luna. Laget kan ikke rykke opp til fjerdedivisjon.

Klare til kamp: Kabelvåg / FK Lofoten 2 ble seriemester i femtedivisjon avdeling Lofoten, og er klare for kretsmesterskapskamper mot Luna. Laget kan ikke rykke opp til fjerdedivisjon.

Fredag kom nyheten om at Hardhaus har trukket laget fra KM-spill. Kabelvåg / FK Lofoten 2 møter derfor Luna til to oppgjør.,

DEL

Hardhaus har informert Hålogaland fotballkrets om at de ikke klarer å stille lag til kretsmesterskapskampene mot Kabelvåg / FK Lofoten 2 og Luna. De kan derfor heller ikke rykke opp til fjerdedivisjon neste sesong.

– Det er beklagelig, og fryktelig synd at det skjer så tett inntil kampene. Det har sørget for at vi har gjort noen rokeringer nå, forteller daglig leder i Hålogaland fotballkrets, Daniel Kvile.

Nå blir kretsmesterskapet avgjort gjennom to oppgjør mellom Kabelvåg / FK Lofoten 2 og Luna. Lørdag spilles det første oppgjøret på Kabelvåg stadion. Neste lørdag møtes lagene til returoppgjøret på Straumen kunstgress i Bø.

Blest kom på andreplass i avdeling Lofoten og får tilbud om opprykk til fjerdedivisjon ettersom Kabelvåg / FK Lofoten 2 ikke kan rykke opp. I Vesterålen er det Luna som får det samme tilbudet.

Har Blest eller Luna gitt tilbakemelding på om de tar opprykket eller ikke?

– Nei, foreløpig har de ikke sagt noe i forhold til opprykk. De har bedt om tilbakemelding på når de må bestemme seg, og den fristen er satt til 1. desember. Dette er for å gi lagene i fjerdedivisjon som egentlig skulle rykke ned god tid på seg i tilfelle lagene fra femtedivisjon sier nei til opprykk, forklarer Kvile.

Lofotposten sender kampen mellom Kabelvåg / FK Lofoten 2 og Luna direkte lørdag klokken 14.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags