Inviterer til fire dager med fotball, håndball og volleyball!

GLIMT: Et glimt fra fjorårets romjulsturnering i fotball i Lekneshallen.

GLIMT: Et glimt fra fjorårets romjulsturnering i fotball i Lekneshallen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Romjula i Lekneshallen fornekter seg ikke i år heller; det dreier seg om ballsport både tredje, fjerde, femte og sjette juledag.

DEL

Tredje juledag braker det løs med håndball i regi av Leknes Håndballklubb. Fjerde og femte juledag handler det om fotball med Leknes Fotballklubb som arrangør. Sjette juledag står volleyball i fokus i regi av LofotVolley.

I rute

– Vi er i rute med planleggingen av romjulsturneringen, den 32. i rekken. Konseptet er det samme som tidligere år, hvorfor tulle med noe som har fungert så godt så lenge? Fjerde juledag dreier det seg om puljespill, innledende kamper for herrer. Femte juledag går sluttspillet av stabelen, da er også damene kommet på banen, sier Hanne Berg i arrangørstaben i LFK.

– 14 lag har så langt meldt seg på i herreklassen, 2 i dameklassen. Sistnevnte er for lite, vi har satt fire lag som en grense for å kjøre en dameklasse i turneringen. Så nå må alt og alle kjenne sin besøkelsestid og melde seg på slik at LFK og FC Hvilepuls får motstandere, fortsetter Hanne Berg.

Klappet og klart

Også i Leknes Håndballklubb melder en at alt er i rute i forhold til planleggingen av romjulshåndball tredje juledag.

– I herreklassen er tre lag pluss et mixlag påmeldt så langt. I dameklassen er tre lag påmeldt – vi skulle så gjerne hatt minst ett lag til, sier Karoline Magnussen i Leknes Håndballklubb som i år hatt fått overta arrangementet av Gravdal Håndballklubb.

– Heller ikke vi tuller med tradisjonene, konseptet er det samme som GHK hadde arrangementet i flere år, og som IL Blest kjørte i fjor. Samme reglene som tidligere gjelder, fortsetter Karoline Magnussen.

Siste frist for påmelding er satt til 20. desember.

LofotVolley

LofotVolley har i år overtatt ansvaret for romjulsturneringa i volleyball.

– Ny arrangør, men konseptet er det samme som tidligere år, beroliger Helge Gabrielsen som i likhet med Line Andreassen fortsatt har mange fingre med i arrangørspillet.

– Ni lag har meldt seg på så langt, det betyr at vi har plass til bare tre lag til. Så her er det bare å hive seg rundt for eventuelle etternølere, først til mølla-prinsippet gjelder, fortsetter Helge Gabrielsen.

Kiosk med diverse ganefryd å få kjøpt er selvsagt på plass under denne som de to andre romjulsturneringene.

GLIMT: Et glimt fra fjorårets romjulsturnering i volleyball i Lekneshallen.

GLIMT: Et glimt fra fjorårets romjulsturnering i volleyball i Lekneshallen. Foto:

Sosialt, artig og intimt

Romjulsturneringene i håndball, fotball og volleyball i Lekneshallen handler selvsagt om å til slutt få tildelt de største pokalene og komme i lokalavisenes spalter.

Det dreier seg også om gjensyn med mange av regionens gode idrettsutøvere som for tiden holder til utenbys.

Men romjulsturneringene handler like mye om den sosiale biten, det litt uformelle, det gøyale. Det dreier seg også om en tett, intens og intim stemning i Lekneshallen, engasjerte supportere og en god romjulsprat med hvem det nå måtte være som en treffer på over en kopp kaffe.

– Vel møtt i Lekneshallen i romjula! Avslutter Hanne Berg, Karoline Magnussen og Helge Gabrielsen.

TIL TOPPS: Steady Aim gikk til topps i herreklassen i fjorårets romjulsturnering i håndball i Blesthallen.

TIL TOPPS: Steady Aim gikk til topps i herreklassen i fjorårets romjulsturnering i håndball i Blesthallen. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags