SIL/KIL-spillere til impulssamling hos Grand Bodø

Til Grand: Vilde  Amalie Nilsen (tv) og Sarah Bendiksen er to av jentene som skal på treningssamling hos Grand i Bodø denne helga. Foto: bjørnar Larsen

Til Grand: Vilde Amalie Nilsen (tv) og Sarah Bendiksen er to av jentene som skal på treningssamling hos Grand i Bodø denne helga. Foto: bjørnar Larsen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

–Vi gleder oss masse til impulssamlingen. Dette er noe nytt og spennende, sier Sarah Bendiksen (KIL) og Synne Mellingsæther (SIL).

DEL

- Programmet for helgen ser spennende ut, dette er en skikkelig inspirasjon til å stå på videre på fotballbanen, fortsetter de to jentene – henholdsvis 15 og 16 år gamle.

Sammen med seg på impulssamlingen har de lagvenninnene Vilde Amalie Nilsen (15, KIL) og Dina Nilsen (14, SIL).

SIL/KIL/HIL

På 14- og 16-årsnivå spiller jentene mot hverandre for sine respektive klubber. På A-lagsnivå er de å finne i samarbeidstroppen Svolvær/Kabelvåg/Henningsvær kvinner.

- Flinke, ivrige og lærevillige jenter. Jenter som ønsker å lære mer fotball, som ønsker og vil utvikle seg på fotballbanen, roser Trine Arntsen, trener for SIL/KIL/HIL kvinner.

- Flott og artig at de er invitert til IK Grand Bodø på impulssamlingen i helgen. Jeg er glad på deres vegne. Dette er fin-fin inspirasjon, fortsetter hun.

Trine Arntsen ser ikke bort fra at møtet med IK Grand Bodø, rekruttstallen – med Hans Jørgen Andersen i spissen – i Svolvær tidligere i år er en medvirkende årsak til at kvartetten er invitert til Bodø.

Programmet

Programmet for de fire jentene, og 29 jenter til fra Brønnøysund i sør til Lofoten i nord, ser spennende ut.

To treninger i Nordlandshallen, pluss internkamp. Spillermøte med A-laget før toppseriekampen mot Stabæk – pluss «kampmat» i kantina i Nordlandshallen. Toppseriekamp Grand Bodø-Stabæk. Sosialkveld på Peppes Pizza. Overnatting hos rekruttspiller.

Faller i smak

- Vi håper og tror at programmet vil falle i smak. Det er første gang vi arrangerer en slik impulssamling, sier Line Dverseth Danielsen, sportslig leder i IK Grand Bodø.

- Vi ønsker å la unge, talentfulle og ivrige spillere i Nordland få se og oppleve hvordan det jobbes i en toppserieklubb som IK Grand Bodø, kjenne litt på motivasjonen, bygge relasjoner. Vi mener å ha bra oversikt over det som rører seg av spillermateriell rundt omkring i klubbene, og har god hjelp fra klubbene og kretsene i så måte, fortsetter sportslig leder.

Noe annet

- Vi gleder oss som sagt masse til helgens impulssamling. Dette er noe annet, noe nytt og spennende, i tillegg til regionsamlinger og kretssamlinger, avslutter Sarah Bendiksen og Synne Mellingsæther.


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken