Dagens tippegjest Robin Hansen er sterk i troa på at Manchester United klarer å berge en plass blant de fire øverste plassene i Premier League.

Hansen, som i dag er trener for Leknes FKs A-lag, er også Manchester United supporter på sin hals.

– Før jul varierte dem veldig mye, og presterte jevnt over for dårlig. Det som har skjedd de seks siste ukene er langt gledeligere. De tar poeng og dominerer kamper på en annen måte. Det er fremdeles mer rusk enn det man som Manchester United-supporter har vært vant med tidligere, men det blir bedre og bedre, og sesongavslutningen blir veldig spennende, sier Hansen, som har god tro på at «de røde djevlene» klarer en topp fire-plasseringer som gir Champions League-fotball.

– Morsomt med duellene

Hansen tok utfordringen om å stille som tippegjest på strak arm. Han tror det ender med poengdeling i toppoppgjøret på Anfield mellom Liverpool og Tottenham.

Har Chelsea allerede vunnet serien?

– Det blir vanskelig å tukte dem. De har ni poengs forsprang til Tottenham, og mye tyder på de langt på vei har tatt seriemesterskapet. Men, det er enda flere kamper som skal spilles, sier han.

Fotballtreneren har foreløpig ikke meldt seg på Tippemesterskapet, men liker at konkurransen er tilbake på med den gamle modellen.

– Jeg liker denne konkurranseformen hvor det konkurreres gjennom kvalifisering før det braker løs med dueller. Jeg synes det er morsomt at Lofotposten har gått tilbake til dette, og jeg tror det skaper litt mer blest rundt Tippemesterskapet, sier Hansen.

Treningsleir i Barcelona

Hansen er for tiden travelt opptatt med sesongoppkjøringen til Leknes, og sier laget ligger godt i rute før første treningskamp mot Harstad om to uker.

– Da får vi en pekepinne på hvordan vi ligger an. Det er mye jobb som skal gjøres frem mot seriestart. I april reiser vi til Barcelona på treningsleir. I tillegg til å teste oss mot tre spanske lag får vi også med oss Barcelona mot Sevilla på Camp Nou. Vi tar sesongen som den kommer, og jeg tenker at i utgangspunktet har vi et lag som kan komme blant de seks beste.

Hansens tippetips:

Liverpool - Tottenham U

Manchester Utd - Watford H

Middlesbrough - Everton UB

West Ham - West Bromwich H

Sunderland - Southampton U

Stoke - Crystal Palace HU

Brighton - Burton H

Reading - Barnsley H

Leeds - Cardiff H

Queens PR - Huddersfield HU

Norwich - Nottingham Forest U

Derby - Bristol City HU

Reglene for Tippemesterskapet 2017:

Alle som abonnerer på avisen eller kjøper Lofotpostens papiravis i løssalg, kan delta i Lofotpostens tippemesterskap. Unntaket er Lofotpostens ansatte og deres familie.

Deltakere må også være fylt 16 år før FA-cupfinalen 27. mai.

Mesterskapet innledes med fire kvalifiseringsrunder der de 16 deltakerne som tipper best går videre fra hver omgang. De 64 kvalifiserte møter deretter hverandre to og to etter utslagsmetoden (cup).

Tippekupongen trykkes i kvalifiseringsukene i papirutgavene fra mandag til og med torsdag. Hver deltaker kan delta med maksimalt fire kuponger i konkurransen per uke. De som leverer mer enn fire kuponger, blir automatisk diskvalifisert.

Bare originale kuponger fra vår papiravis teller i konkurransen. Digitale abonnenter som vil delta i Tippemesterskapet, kan kontakte Lofotposten på e-post konkurranse@lofotposten.no for instruks. Abonnementsnummer må oppgis.

Kuponger må leveres Lofotpostens kontor på Leknes eller Lofotpostens kontor i Svolvær, senest kl. 15.30 fredagen uka kvalifiseringsrunden pågår.

Kuponger kan også sendes per post til Lofotposten, Postboks 23, 8301 Svolvær. Vennligst merk konvolutten med «Tippemesterskapet 2017». Kuponger som sendes per post må være ANKOMMET Lofotposten innen kl. 15.30 fredag, da det ikke er postgang lørdag. Lofotposten kan ikke holdes ansvarlig dersom postgang fører til at kuponger ikke når frem før vår frist.

Det skal sendes inn 16-rekkers kupong. Det vil si at man kan sette fire halvgarderinger. Vi bruker lørdagskupongene til Norsk Tipping. Når to eller flere har likt antall rette i kvalifiseringsrundene, bruker vi loddtrekning. I cuprundene går vi tilbake runde for runde og sammenligner tidligere resultater for å avgjøre hvem som går videre ved likt antall rette i duell. Er det fremdeles likt bruker vi loddtrekning.

Hver tirsdag offentliggjør vi navnene på de 16 som har gått videre fra kvalifiseringsrunden uka før. Når vi er i gang med cupspillet, offentliggjøres de som går videre i mandagsavisen.

I cuprunden skal kuponger leveres per epost til Lofotposten senest onsdag kl. 09.00. Ved for sein innlevering vil duellen ende med walk-over. Tippemesterskapet er en konkurranse arrangert av Lofotposten, i samarbeid med Norsk Tipping.