I januar ble det klart at svolværjenta forlater Medkila til fordel for Trondheims-Ørn, hvor hun har signert en toårskontrakt.

Toppseriespilleren ankom Trondheim fredag. Her har hun funnet seg godt til rette hos en venninne mens hun venter på å flytte inn i egen leilighet.

Møter gamleklubben

For tiden er det trening og jobbsøking som står på agendaen til den talentfulle midtbanespilleren.

– Jeg er godt i gang med sesongoppkjøringa, og det var greit å møte de nye lagvenninnene mine. Det virker som en god gjeng både på og utenfor banen, sier Andreassen, som synes nivået på treningene har vært bra.

I Trondheim Ørn er fotballfilosofien annerledes enn i Medkila, og Andreassen gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer. I mars reiser klubben til La Manga i Spania på treningsleir.

Hvordan føltes det å ta farvel med Medkila etter fire år i klubben?

– Det var både rart og trist, men jeg har hele tiden vært klar på at jeg kom til å flytte på meg en gang. Allerede 17. februar skal vi til Bodø for å møte Grand Bodø og Medkila til treningskamper. Det blir nok rart å spille mot dem jeg er vant til å spille sammen med, tror hun.

Ser mot startplass

I Medkila ble det brukt mye energi på å unngå nedrykk. I Trondheims-Ørn tror hun fokuset blir et annet.

– Det blir godt å tenke mer på prestasjonene enn krampetrekninger for å ikke tape. Jeg håper rett og slett at jeg skal få være med å vinne flere fotballkamper. Målet er en startplass på laget, legger hun til.

I England er det Liverpool som gjelder for Andreassen, men favorittlaget er Barcelona.

– Det har alltid vært laget mitt. Jeg liker spillestilen og mange av spillerne der. Det er nok Xavi og Iniesta jeg har blitt mest inspirert av. Lionel Messi er sinnssykt god, selv om jeg ikke ligner på han i spillestilen akkurat, ler hun.

Som ukens tippegjest innrømmer hun at det er mest magefølelsen og hjertet som rår når tegnene plasseres.

– Det blir spennende å se hvordan det går, avrunder hun.

Andreassens tippetips

Liverpool - Tottenham HU

Manchester Utd - Watford H

Middlesbrough - Everton B

West Ham - West Bromwich UB

Sunderland - Southampton HU

Stoke City - Crystal Palace H

Brighton - Burton H

Reading - Barnsley H

Leeds - Cardiff H

Queens PR - Huddersfield B

Norwich - Nottingham Forest HU

Derby - Bristol City H

Reglene for Tippemesterskapet 2017:

Alle som abonnerer på avisen eller kjøper Lofotpostens papiravis i løssalg, kan delta i Lofotpostens tippemesterskap. Unntaket er Lofotpostens ansatte og deres familie.

Deltakere må også være fylt 16 år før FA-cupfinalen 27. mai.

Mesterskapet innledes med fire kvalifiseringsrunder der de 16 deltakerne som tipper best går videre fra hver omgang. De 64 kvalifiserte møter deretter hverandre to og to etter utslagsmetoden (cup).

Tippekupongen trykkes i kvalifiseringsukene i papirutgavene fra mandag til og med torsdag. Hver deltaker kan delta med maksimalt fire kuponger i konkurransen per uke. De som leverer mer enn fire kuponger, blir automatisk diskvalifisert.

Bare originale kuponger fra vår papiravis teller i konkurransen. Digitale abonnenter som vil delta i Tippemesterskapet, kan kontakte Lofotposten på e-post konkurranse@lofotposten.no for instruks. Abonnementsnummer må oppgis.

Kuponger må leveres Lofotpostens kontor på Leknes eller Lofotpostens kontor i Svolvær, senest kl. 15.30 fredagen uka kvalifiseringsrunden pågår.

Kuponger kan også sendes per post til Lofotposten, Postboks 23, 8301 Svolvær. Vennligst merk konvolutten med «Tippemesterskapet 2017». Kuponger som sendes per post må være ANKOMMET Lofotposten innen kl. 15.30 fredag, da det ikke er postgang lørdag. Lofotposten kan ikke holdes ansvarlig dersom postgang fører til at kuponger ikke når frem før vår frist.

Det skal sendes inn 16-rekkers kupong. Det vil si at man kan sette fire halvgarderinger. Vi bruker lørdagskupongene til Norsk Tipping. Når to eller flere har likt antall rette i kvalifiseringsrundene, bruker vi loddtrekning. I cuprundene går vi tilbake runde for runde og sammenligner tidligere resultater for å avgjøre hvem som går videre ved likt antall rette i duell. Er det fremdeles likt bruker vi loddtrekning.

Hver tirsdag offentliggjør vi navnene på de 16 som har gått videre fra kvalifiseringsrunden uka før. Når vi er i gang med cupspillet, offentliggjøres de som går videre i mandagsavisen.

I cuprunden skal kuponger leveres per epost til Lofotposten senest onsdag kl. 09.00. Ved for sein innlevering vil duellen ende med walk-over. Tippemesterskapet er en konkurranse arrangert av Lofotposten, i samarbeid med Norsk Tipping.