Den ferske tippemesteren: – At jeg skulle vinne Tippemesterskapet første gang jeg er med er utrolig!

Lykkelig: KIm Rune Sivertsen fra Kleppstad er tippemesteren 2018. - Jeg ble helt tullete og alt kokte over!

Lykkelig: KIm Rune Sivertsen fra Kleppstad er tippemesteren 2018. - Jeg ble helt tullete og alt kokte over! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kim Rune Sivertsen deltok i Tippemesterskapet for første gang. Lørdag gikk han helt til topps!

DEL

23-åringen fra Kleppstad var fortsatt i ekstase da Lofotposten besøkte han søndag formiddag.

– Følelsen etter siste kamp kan ikke beskrives! Jeg ble helt tullete og alt kokte over. Det at jeg vinner Tippemesterskapet første gang jeg er med er helt utrolig! Det hadde jeg aldri sett for meg, ler han.

– Nervepirrende

Da Sivertsen fikk se motstander Ronny Johansen sin kupong sist torsdag, trodde han nemlig ikke at dette skulle gå veien.

– VI hadde kun tippet likt på fem kamper, og da tenkte jeg at dette ikke kom til å gå, sier Sivertsen, som ble positivt overrasket lørdag kveld.

Foran den siste kampen sto det likt mellom han og Johansen. Begge hadde syv rette på kupongen før den avgjørende kampen mellom Tottenham og Manchester City. Her hadde Johansen tippet HU, mens Sivertsen hadde tippet på borteseier, og stakk av med det avgjørende poenget etter at kampen endre 1–3.

– Det var en nervepirrende dag. Jeg sov gjennom alle førsteomgangene i de fire første kampene fordi jeg var så nervøs, ler Sivertsen., og legger til;

– Før kampen mellom Tottenham og Manchester City toppet nervøsiteten seg. City kjørte mye av kampen, og leda 2-0, men på slutten av andreomgang tok Tottenham over og scoret. Da begynte jeg å tvile igjen, men heldigvis punkterte City kampen etter 72 minutter. Men det var ikke før helt mot slutten at jeg skjønte at dette kom til å gå min vei.

Vil se London

Sivertsen har aldri vært i på kamp i England tidligere, eller i London for øvrig.

– Jeg forventer en god kamp med mage sjanser og fartsfylt fotball. Jeg har hørt at stemninga og atmosfæren på Wembley er helt syk, så jeg gleder meg veldig, sier Sivertsen, som ikke legger skjul på hvem han håper møtes i finalen.

– Så lenge ikke Manchester United er der er jeg fornøyd, så det må nesten bli Tottenham mot Chelsea. Det hadde vært drømmefinalen, men om United er der blir det nok uansett en opplevelse for livet, fortsetter Liverpool-supporteren.

I London håper ha å få med seg mest mulig av severdighetene.

– London Eye hadde vært artig å besøke, men utover det vil jeg bare få med meg så mye av byen som mulig, smiler 23.-åringen.

Takker for kampen

Sivertsen ønsker å takke motstanderen for kampen.

– Det ble en nervepirrende kamp til slutt. Det kunne ha blitt avgjort mye tidligere, men nå fikk vi litt spenning. Det var artig, og jeg må takke Ronny for kampen.

Johansen på sin side gratulerer den ferske tippemesteren.

– Det hadde vært artig å vinne, men sånn ble det ikke. Jeg unner Kim Rune alt, og har akkurat sendt han ei melding for å gratulere, sier Johansen like etter kampslutt lørdag kveld.

Les også: Ronny og Kim Rune er klare til dyst: – Jeg har store forventninger til at jeg skal ta seieren!

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags