– Jeg har ikke tippet på mange år, men nå må jeg aktivere tippekortet og levere inn denne rekka i tilfelle den går inn!

Da Lofotposten snakker med Trine Arntsen har hun hendene fulle med håndballkamper i både Vaagar Idrettspark og Våganhallen. Hun tar seg uansett tid til en fotballprat mellom kastene.

– Begge ungene spiller håndball, så er det ikke fotball er det håndball det går i. I motsetning til på fotballbanen er jeg ikke trener, så det blir mye kaffedrikking og «skitprat», flirer hun.

Sendte brev til Graham

Utfordringen med å stille opp som tippegjest tar hun på strak arm, og etter å ha rådført seg med mannen sin, Odd, slår hun ironisk fast at det er vinnerrekka hun har satt opp.

– Jeg sparret litt med Odd, men det gikk rimelig raskt å sette opp kupongen. Hvis det går dårlig skylder jeg på ham, men går dette bra tar jeg all æren selv, ler hun.

Fotballtreneren liker å følge med på engelsk fotball, og det er Arsenal som ligger Arntsens hjerte nærmest.

– Men det blir mye United-kamper hjemme hos oss. Det har Odd satt på dagsordenen. Jeg vokste opp med to storebrødre som holder med Arsenal og Liverpool. Hos meg var det Arsenal som til slutt gikk av med seieren. Jeg var helt vill før i tiden og sendte blant annet brev til George Graham (tidligere Arsenal-manager, journ.anm.). Jeg og Trude Helmersen var helt gal, humrer hun.

Engasjert fotballtrener

Arntsen er både trener og styremedlem i SIL. Hun trener J12, J16 og damelaget i fotball, i tillegg til at hun spiller litt selv for oldboys og oldgirls-lagene til klubben.

– Vi stiller damelag i elleverserien i år og skal spille mot Leknes FK, Ballstad UIL, Sortland, Mjølner og Medkila. Det går an når avstandene ikke blir så voldsomt lange. I tillegg prøver vi å gi tilbud om elleverfotball til J16. Det har vi ikke hatt på årevis, avrunder hun.

Arntsens tippetips

Watford - West Ham UB

Crystal Palace - Middlesbrough H

Everton - Sunderland H

Hull - Burnley H

West Bromwich - Bournemouth HB

Chelsea - Swansea H

Aston Villa - Derby H

Barnsley - Huddersfield B

Cardiff - Fulham B

Newcastle - Bristol City H

Preston - Queens PR HU

Wigan - Nottingham Forest HB

Reglene for Tippemesterskapet 2017:

Alle som abonnerer på avisen eller kjøper Lofotpostens papiravis i løssalg, kan delta i Lofotpostens tippemesterskap. Unntaket er Lofotpostens ansatte og deres familie.

Deltakere må også være fylt 16 år før FA-cupfinalen 27. mai.

Mesterskapet innledes med fire kvalifiseringsrunder der de 16 deltakerne som tipper best går videre fra hver omgang. De 64 kvalifiserte møter deretter hverandre to og to etter utslagsmetoden (cup).

Tippekupongen trykkes i kvalifiseringsukene i papirutgavene fra mandag til og med torsdag. Hver deltaker kan delta med maksimalt fire kuponger i konkurransen per uke. De som leverer mer enn fire kuponger, blir automatisk diskvalifisert.

Bare originale kuponger fra vår papiravis teller i konkurransen. Digitale abonnenter som vil delta i Tippemesterskapet, kan kontakte Lofotposten på e-post konkurranse@lofotposten.no for instruks. Abonnementsnummer må oppgis.

Kuponger må leveres Lofotpostens kontor på Leknes eller Lofotpostens kontor i Svolvær, senest kl. 15.30 fredagen uka kvalifiseringsrunden pågår.

Kuponger kan også sendes per post til Lofotposten, Postboks 23, 8301 Svolvær. Vennligst merk konvolutten med «Tippemesterskapet 2017». Kuponger som sendes per post må være ANKOMMET Lofotposten innen kl. 15.30 fredag, da det ikke er postgang lørdag. Lofotposten kan ikke holdes ansvarlig dersom postgang fører til at kuponger ikke når frem før vår frist.

Det skal sendes inn 16-rekkers kupong. Det vil si at man kan sette fire halvgarderinger. Vi bruker lørdagskupongene til Norsk Tipping. Når to eller flere har likt antall rette i kvalifiseringsrundene, bruker vi loddtrekning. I cuprundene går vi tilbake runde for runde og sammenligner tidligere resultater for å avgjøre hvem som går videre ved likt antall rette i duell. Er det fremdeles likt bruker vi loddtrekning.

Hver tirsdag offentliggjør vi navnene på de 16 som har gått videre fra kvalifiseringsrunden uka før. Når vi er i gang med cupspillet, offentliggjøres de som går videre i mandagsavisen.

I cuprunden skal kuponger leveres per epost til Lofotposten senest onsdag kl. 09.00. Ved for sein innlevering vil duellen ende med walk-over. Tippemesterskapet er en konkurranse arrangert av Lofotposten, i samarbeid med Norsk Tipping.