Ballstadjenta spilte cupfinale for Røa mot LSK Kvinner i november. Det var siste kamp før laget tok ferie. I disse dager er hun og lagvenninnene på treningsleir hvor de forbereder seg til en ny sesong.

– Det var deilig å komme hit og få litt varme på kroppen. Det er ikke mer enn 15 grader, men det er i alle fall mye bedre vær enn i Oslo, flirer midtbaneterrieren.

Cupefinaletapet bak seg

Holmen Iversen er for tiden plaget med en lyskestrekk og gikk glipp av tirsdagens treningskamp mot Sandviken. Målet er å være tilbake i oppgjøret mot LSK Kvinner søndag.

– Vi får målt oss mot dem vi skal møte i serien senere i år. Det er viktig å komme tidlig i gang. Sesongforberdelsene går veldig bra så langt. Vi har gode treningsøkter, så nå gjenstår det å få testet oss i kamp for å finne ut hva vi skal jobbe videre med, forklarer Holmen Iversen.

Skuffelsen var stor etter nederlaget for LSK Kvinner i cupfinalen på Telenor Arena i november. Det er nå et tilbakelagt kapittel, ifølge Røa-spilleren.

– Absolutt. Jeg har etterhvert innsett at det var det beste laget som vant. Det var uansett helt rått å spille i en cupfinale, understreker hun.

– Tipper med hjertet

Røa hadde som mål å bli blant de tre beste i Toppserien for kvinner forrige sesong. Slik gikk det ikke, og laget endte til slutt på en litt skuffende femteplass.

– Det har jeg ikke ofret en tanke siden, ler hun, og fortsetter:

– Vi innså ganske tidlig på høsten at vi ikke kom til å nå målet om tredjeplass. Vi satser på å gjøre det bedre denne sesongen. Vi har nivået inne, og kan ikke sette oss for lave mål. Vi er nødt å ha noe å strekke oss etter, sier Holmen Iversen, som går inn i sin tredje sesong med Oslo-klubben.

Ole Gunnar Solskjær sørget for at hun ble Mancester United-supporter med sin matchvinnerscoring mot Bayern München i Champions League-finalen i 1999.

– Men det har dabbet litt av de siste årene. Det er så mye som skjer, og jeg har aldri tid til å se kampene. Det er litt vondt å si det, men det har bare blitt slik. Da jeg satte opp tippekupongen tenkte jeg mest med hjertet, men jeg sjekket de siste kampene og tabellposisjonen på lagene jeg ikke kjenner så godt til. Jeg har i alle fall gitt det et forsøk, flirer toppseriespilleren.