Videre etter fjerde cuprunde: – Det er jo helt fantastisk!

Videre: Willgunn Didriksen (t.h.) møtte Therese Jensen til duell, og gikk videre med sine syv rette mot Therese sine seks.

Videre: Willgunn Didriksen (t.h.) møtte Therese Jensen til duell, og gikk videre med sine syv rette mot Therese sine seks. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Willgunn Didriksen fra Kabelvåg møtte Therese Jensen fra Bøstad til duell i sist cuprunde, og gikk videre med sine syv rette mot Therese sine seks.

DEL

Willgunn har omsider begynt å tro på at dette kan gå hennes vei.

– Jeg har hele tiden tatt en runde av gangen, men gått videre hver eneste uke. Nå har jeg kommet så langt at jeg virkelig tør å håpe på at det blir kamp i mai, ler Willgunn.

Følger magefølelsen

Sammen med Finn Raymond Fredriksen fra Gravdal, Ronny Johansen fra Bøstad og Kim Rune Sivertsen fra Kleppstad, er Willgunn en av fire gjenværende deltakere i Tippemesterskapet 2018, og et steg nærmere FA Cup-finalen på Wembley 19. mai.

Willgunn er imponert over egen magefølelse som hun har fulgt hele veien gjennom Tippemesterskapet.

– Forrige kupong var veldig vanskelig, og jeg fikk en del tips av flere. Heldigvis hadde jeg allerede levert kupongen, og gikk derfor ikke ut ifra dem. Hadde jeg gjort det, hadde jeg røket ut, ler Willgunn, og legger til;

– Da fant jeg ut at her må man gå etter magefølelsen. Det har jeg gjort hele veien, og det skal jeg fortsette med!

Fire videre

Etter helgas cuprunde står vi nå igjen med fire tippere. De som er videre er skrevet med halvfet tekst:

Therese Jensen, Bøstad (8,9,8,7,6) – Willgunn Didriksen, Kabelvåg (8,8,8,8,7)

Finn Raymond Fredriksen, Gravdal (8,10,8,10,9) – Halvard Lorentzen, Ramberg (11,8,11,8,7)

Preben Fagerlid, Lyngvær (9,8,10,8,8) – Ronny Johansen, Bøstad (9,8,10,8,9)

Birgit Skår, Leknes (11,9,10,9,6) – Kim Rune Sivertsen, Kleppstad (10,8,8,10,6) (Kim Rune videre fordi han hadde flest rette i sist cuprunde)

Duellene vil bli presentert i tirsdagsavisen som vanlig, men på grunn av påska vil ikke semifinalene i Tippemesterskapet gå av stabelen før lørdag 7. april.

Kupongen blir presentert i avisen 3. april. Innleveringsfrist er onsdag 4. april klokken 09.00.


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags