Willgunn møter Therese til dyst: – Den verste kupongen på lenge

Duell: Therese Jensen (25) fra Bøstad og Willgunn Didriksen (55) fra Kabelvåg møtes til duell i fjerde cuprunde. Begge syns ukas kupong er vanskelig, og har satset på magefølelsen når de har tippet.

Duell: Therese Jensen (25) fra Bøstad og Willgunn Didriksen (55) fra Kabelvåg møtes til duell i fjerde cuprunde. Begge syns ukas kupong er vanskelig, og har satset på magefølelsen når de har tippet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Therese Jensen fra Bøstad og Willgunn Didriksen fra Kabelvåg møtes til duell i fjerde cuprunde. – Ballen er rund. Her kan alt skje, mener Willgunn.

DEL

TippemesterskapetWillgunn var overrasket allerede da hun gikk videre i kvalifiseringen.

– Mannen min kom og gratulerte meg, og da tenkte jeg «ja, sikkert», men så var jeg visst videre likevel, ler Kabelvågværingen.

Med sine 8 rette i kvalifiseringsrunden og de tre første cuprundene, er hun nå blant de åtte siste tipperne i Tippemesterskapet.

– Det har blitt et lykketall! Jeg får satse på at åtte rette tar meg videre de to neste rundene også, og at jeg får 12 rette i finalen, sier Willgunn som jobber i åpen omsorg.

Les også: Tippemesterskapet: Disse møter hverandre til duell i fjerde cuprunde

Har troa

Motstander Therese er trafikkvakt. Hun har vært med i Tippemesterskapet to ganger tidligere, men aldri tatt seg så langt som i år. Tredje cuprunde hadde hun syv rette, og dersom duellen ender uavgjort er det Willgunn som går videre.

– Jeg skulle gjerne sett at det gikk litt bedre, fordi jeg har færre rette enn de andre deltakerne i de tidligere rundene. Men jeg har jo kommet meg ganske langt, ler hun.

Både Therese og Willgunn har fulgt statistikker og tabeller gjennom hele Tippemesterskapet for å ta seg videre. Begge har stor tro på at de skal ta seg til semifinalen, og skal følge nøye med på lørdag da kampene spilles.

– Men uavhengig av det er ballen rund! Her kan alt skje, ler Willgunn.

Les også: Tippemesteren anno 2005 er videre

Vanskelig kupong

Therese har vært på Old Trafford to ganger tidligere og sett favorittlaget Manchester United spille.

– Jeg hadde drømt lenge om å se de live, og det var en fantastisk opplevelse! Det hadde vært stort å få se Manchester United spille FA Cup-finalen, selv om jeg er litt skeptisk etter sist trekning og nå skal møte Tottenham, ler Therese.

Willgunn har sett Westham-Bolton over dammen tidligere.

– Det å komme inn på stadion og oppleve stemninga, er en av de sterkeste opplevelsene jeg har hatt. Det var bare helt fantastisk, sier Willgunn, som på sin side er Liverpool-fan.

Selv om de er supporterrivaler, er Therese og Willgunn imidlertid enige om en ting; det blir vanskelig å ta seg videre i ukas runde i Tippemesterskapet.

– Dette er den verste kupongen på lenge, sier Willgunn.

– Jeg har hørt om lagene på kupongen, men aner ikke hvordan de gjør det. Det blir med andre ord veldig flaks hvis går videre denne runden, ler Therese.

Her er kupongen: 

1. Bury – Wigan
2. Shrewsbury – Wimbledon
3. Southend – Rotherham

4. Scunthorpe – Rochdal
5. Peterborough – Bristol R. 
6. Bradford – Gillingham

7. Milton K.D. – Blackpool
8. Oldham – Walsall
9. Fleetwood Town – Northampton

10. Coventry – Grimsby
11. Exeter – Swindon
12. Carlisle – Cambridge

Les Lofotpostens tippetips her!

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags