Gå til sidens hovedinnhold

Blest sikter mot øverste halvdel av tabellen

Artikkelen er over 3 år gammel

- Vi har en slagkraftig tropp bestående av eldre krigere med erfaring og unge lovende spillere som er fulle av pågangsmot, sier Torje Johansen.

Det vil nok ta litt tid før vi som nykommere tar nivået, læringskurven vil ventelig være bratt. Men jeg er sikker på at vi vil komme sterkere og sterkere utover i sesongen, fortsetter bakspilleren som også er utpekt til talsmann på vegne av troppen.

- Oppkjøringen foran sesongstarten startet i midten av august, tre treningsøkter i uka. Oppmøtet på treningene har variert noe, som følge av at flere av spillerne også driver med fotball. Nå er fotballsesongen over, nå mangler det bare et par treningskamper før det braker løs med seriekamper, sier Torje Johansen.

Ankenes

Ankenes hjemme står på menyen i sesongåpningen 20. oktober. Dessverre ikke i Blesthallen fordi den er opptatt i forbindelse med markeringen av IL Blests 50-årsjubileum.

- En kjedelig kollisjon, men slik er det bare. Kampen spilles i Lekneshallen, opplyses det.

Deretter går det slag i slag i trippel serie mot Bodø HK 3, Harstad HK, Landsås og Lødingen IL.

- Vi gleder oss veldig både til åpningskampen og sesongen som helhet. Vi anser Ankenes som en av de tøffeste motstanderne, så vi er nødt til å spille hurtig, god og morsom håndball for å få med oss poeng i sesongåpningen, sier Torje Johansen.

Vanskelig

I Blest-leiren synes en at det er vanskelig å rangere motstanderne før sesongstart.

- Bodø 3, i tillegg til nevnte Ankenes, i toppen av tabellen, kommer det etter hvert.

Det som derimot ikke er vanskelig å se for seg, er at motstanderne jevnt over stiller med mer kjøttvekt og flere centimeter høyde enn Blest. Det betyr at de helgrønne må spille på andre strenger for å ta poeng utover høsten og vinteren. Hurtighet, utholdenhet, innsats og kloke valg blir i denne sammenheng stikkord.

Gøy

- Det blir skikkelig gøy å kunne vise fram herrehåndball her på øya igjen. Vi har et håp om at dette kan virke positivt inn på rekrutteringen av unge gutter og jenter som ønsker å spille håndball, avslutter Torje Johansen.

FAKTA Blest

Spillerstall

Målvakter: André Danielsen, Hallvard Angelsen, Emil Dimmen

Bakspillere: Torje Johansen, Julian Johansen, Christoffer Walle, Sondre Fjelltun Hansen, Tarjei Limstrand

Kantspillere: Sindre Jentoft Bøe, Philip Nygård Larsen, Christian Karlsen, Håvar Eliassen, Kristoffer Jenssen

Linjespillere: Patrick Nordheim Reppe, Mathias Hansen, Simon Klevstad, Tord Eriksen


Trenere: Håvar Eliassen (spillende), Sondre Fjelltun Hansen (spillende), Ole-Johnny Johansen

Støtteapparat: Fred Walle, Remi Mikal Larsen

Treningskamper: Ingen så langt


Kommentarer til denne saken