Unge håndballspirer og maskoten boltret seg på parketten

MASKOT: Gravdal-maskoten ruver hyggelig i landskapet.

MASKOT: Gravdal-maskoten ruver hyggelig i landskapet.

Artikkelen er over 2 år gammel

Da IL Blest syntes at håndballsesongen ble for kort, inviterte de like godt til en ekstra turneringshelg i Blesthallen.

DEL

Det dreide seg om 8- og 10-årshåndball. Det dreide seg om en forlengelse av håndballsesongen 2017/2018. Og det dreide seg om å få inn penger til håndballeiren som de dyktige jentespillerne i IL Blest skal på neste sesong.

Stilte opp

Leknes HK, Gravdal HK og Svolvær IL responderte positivt på invitasjonen fra IL Blest og stilte opp med lag i begge klasser. Og jammen tok også Lødingen IL og Stokmarknes IL turen til Blesthallen – førstnevnte med lag i begge klasser, sistnevnte med lag i 10-årsklassen.

«Artig å møte lag som vi ikke møter til daglig når vi spiller håndball», lød det fra både spillerne, trenerne og publikum.

undefined

Stokmarknes – Gravdal

Lofotposten var på plass i Blesthallen lørdag da 10-åringene boltret seg på parketten. Vi varmet opp med kampen Leknes 3 - Gravdal, for så å fortsette med oppgjøret Stokmarknes - Gravdal.

Herlige kamper hvor innsats, idrettsglede, samhold, scoringer begge veier og support fra tribunen var på plass i stort mon.

«Vi vant!» Jublet Stokmarknes-spillerne etter møtet med Gravdal.

«Vi vant!» Jublet også Gravdal-spillerne.

Samme det, mål telles jo ikke i denne årsklassen – på papiret. Men mange flotte angrep, scoringer, blokkeringer og målvaktredninger var det!

undefined

Artig tiltak

Alt og alle var skjønt enige om at den ekstra turneringen for G/J 8 og G/J 10 sesongen 2017/2018 var et artig tiltak fra IL Blests side. Et tiltak og en turnering som ble satt pris på.

Og som er kommet for å bli, Lill-Sonja Eilertsen?

– Det vet vi ikke her og nå, vi får se. Men tilbakemeldingene fra dem som er her i helgen, er i alle fall utelukkende positiv, sier treneren og ildsjelen.

– Jentespillerne som i stor grad arrangerer denne turneringen gjør en glimrende jobb; baker, rydder, steker vafler, står for salget i kafeen, er dommere og sitter i sekretariatet, fortsetter hun.

undefined

40 kamper

I alt 40 kamper ble spilt i løpet av de to håndballdagene. To artige pausekonkurranser ble det også tid til søndag.

undefined


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags