Fikk sponsorstøtte fra banken: – Tusen, tusen takk!

TEAM LOFOTEN J16: Team Lofoten J16 sammen med Ronny Liland fra hovedsponsor Lofoten Sparebank.

TEAM LOFOTEN J16: Team Lofoten J16 sammen med Ronny Liland fra hovedsponsor Lofoten Sparebank. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Uten sponsorstøtten fra Lofoten Sparebank ville det ha vært umulig å få til dette, sier Team Lofoten J16-spillerne og trenerne.

DEL

– Bare hyggelig, vi støtter dere, vi heier på dere, repliserer Ronny Liland i Lofoten Sparebank.

Økonomien

Da ideen om å etablere Team Lofoten J16 og G16 ble unnfanget, var økonomibiten i prosjektet selvsagt et sentralt tema. Det koster å satse – både sportslig, administrativt og økonomisk. Men det viste seg nokså raskt at det var fullt mulig å finne sponsorer, mange likte prosjektet.

– Profileringen av Lofoten Sparebank er god, Team Lofoten J16 reiser landet rundt i Bringserien med logoen vår svært godt synlig på ryggen av reiseantrekket. Vi i Lofoten Sparebank liker også svært godt at det samarbeides i Lofoten over klubb- og kommunegrensene, fortsetter Ronny Liland.

Han forteller videre at Lofoten Sparebank samlet bruker 1 million kroner i året på sponsing til lag og foreninger.

– Vi tar vare på og pleier kundene våre, smiler han.

Superglad

Trener Lill-Sonja Eilertsen er i likhet med spillerne svært takknemlig over den rausheten Lofoten Sparebank viser.

– Vi er superglade! Hovedsponsor Lofoten Sparebank har bidratt med et betydelig kronebeløp i prosjektet. Helt fantastisk! Uten Lofoten Sparebank, og andre sponsorer, hadde det ikke vært mulig å drive fram dette prosjektet, sier Lill-Sonja Eilertsen like etter at hun har avsluttet en halvannen time lang treningsøkt med jentene i Blesthallen.

Helgen 8.–9. desember dreier det seg om nye kamper i Bringserien. Da står Molde, Åsane og Kongsvinger på menyen i Tråstad Idrettshall i Kongsvinger.

Banksjefen

Banksjef Werner Martinsen i Lofoten Sparebank var forhindret fra å komme til Blesthallen onsdag kveld, men han uttaler dette på telefonen:

– Jeg slutter meg fullt og helt til det Ronny Liland sier. Samarbeid over lag- og kommunegrensene i Lofoten er helt nødvendig for å komme et skritt videre. Den tiden er forbi da det var liv laga for lag i hver en krok i regionen. Vi støtter opp om veldig mye i regionen, er samfunnsbyggere. Men vi har tatt litt ekstra i når det gjelder dette prosjektet som vi anser som spesielt artig og viktig. Vi håper og tror at vårt sponsorbidrag er en spire og en inspirasjon til økt samarbeid over klubb- og kommunegrensene i Lofoten i tida som ligger foran oss, sier Werner Martinsen.

Tre klubber

Team Lofoten J16 består av spillere fra Leknes Håndballklubb, IL Blest og Svolvær IL. Tre av Lofotens seks kommuner er per i dag representert med spillere i pilotprosjektet; Vågan, Vestvågøy og Flakstad.

Les også: To Team Lofoten spillere innlagt på UNN i helga

Les også: Team Lofoten jenter i Bringserien

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags