Det sier leder i Lofoten Golfklubb, Thor Arne Jensen, etter at klubben på svært vellykket vis avviklet sin første NNM i singleøvelsen, og legger til:

– Det er fantastiske tilbakemeldinger å få, og man blir jo rørt også.

Han synes selv at gjennomføringen gikk til punkt og prikke, og understreker at han er stolt av alle de frivillige som stilte opp og bidro til at turneringen lot seg gjennomføre.

– Alle gjorde en kjempeinnsats, og jeg ønsker å rette en stor takk til alle som bidro. Værgudene spilte også på lag. Jeg er stolt av arrangementet og gjennomføringen. Vi fikk skryt både fra deltakerne og hoveddommer Einar Sem-Jacobsen. Han sa at det blir vanskelig for andre klubber å toppe et slikt arrangement. Det synes vi selvfølgelig er kjempemorsomt å få høre, sier en strålende fornøyd Jensen.

Les også: NNM i spektakulære omgivelser

To tredjeplasser til Lofoten GK

Totalt deltok 78 spillere fra hele landsdelene på NNM på Gimsøy i helga.

I herreklassen var det Marcus Dons fra Tromsø GK som gikk til topps, etterfulgt av Casper Bolle fra Narvik GK og lofotingen Lars Magnussen fra Lofoten GK på tredjeplass.

I dameklassen viste Vibeke Grønvold fra Narvik GK seg sterkest. Hun ble etterfulgt av Gry Berit Eriksen fra Polarsirkelen GK og Lone Jørgensen fra Tromsø GK.

Også i juniorklassen fikk Lofoten GK en spiller på pallen. Henrik Haga Rothli spilte seg til tredjeplass, kun slått av Anders Kummernes fra Salten GK og Aksel Sandvoll fra Narvik GK.

Slike prestasjoner mener Thor Helge Jensen det står respekt av.

– Det er virkelig gode prestasjoner. Når man arrangerer et NNM kommer de beste spillerne fra hele Nord-Norge. Det betyr at selv de beste lokale spillerne får hard konkurranse. At vi tar tredjeplass både i junior- og i herreklassen er ikke til å kimses av. Vi er veldig godt fornøyde med dem, sier Jensen.

Les også: «Mini» testet golfbanen

Ingen damespillere

Ingen damespillere fra Lofoten deltok på helgens NNM, men det har Jensen forståelse for.

– Litt av årsaken til det er nok at vi spilte 36 hull på lørdag. Det kan bli for mye for enkelte. Det å spille 12 timer golf på en dag er tøft, avrunder Jensen.

Les også: «Tutta»: - Hull 1 er ikke for hobbygolfere!