Klappet og klart for løp - i motbakke!

Motbakkeløp: Svein F. Hansen foran Eltofttua hvor motbakkeløpet skal arrangeres. Foto: Eirik Eidissen

Motbakkeløp: Svein F. Hansen foran Eltofttua hvor motbakkeløpet skal arrangeres. Foto: Eirik Eidissen Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag går det tredje motbakkeløpet i rekken av stabelen på Eltoft.

DEL

- Alt er klappet og klart for et nytt motbakkeløp opp på Eltofttuva, et løp på 1,7 kilometer med en høydeforskjell på 365 meter, åpner Svein F. Hansen i Steinfjorden bygderåd som står for arrangementet.

Et halvt hundre

- Første året vi arrangerte motbakkeløpet var det 47 deltakere. I fjor krøp vi opp i 51 deltakere. Vi håper på ny deltakerrekord i år. Vi håper også på ny løyperekord i år, selv om den gamle er meget sterk. Leif-Richard Larsen løp på 14.02 minutter i fjor - imponerende! Men enda mer imponerende var 8.-klassingen Bastian Holsts tid, han ble klokket inn på 14.09, fortsetter bygderådslederen.

Medalje og premier

Samtlige deltakere i motbakkeløpet på Eltoft får medalje. I tillegg trekkes det ut en mengde fine premier på startnumrene.

- Vi har en konkurranseklasse og en trimklasse å velge mellom - i begge klassene er det en inndeling i årsklasser. Påmelding til motbakkeløpet som går ut fra nærmiljøanlegget på Eltoft skjer i løpet av de to siste timene før start, opplyser Svein F. Hansen.

Velkommen

- Da gjenstår det bare å ønske gamle og nye deltakere og publikum hjertelig velkommen! De som ønsker det, kan kjøpe kaffe, brus, kaker og burgere i kafeteriaen, runder Hansen av.

Skigruppa i IL Blest står som vanlig for tidtakingen i motbakkeløpet.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags