- I tillegg er den unik i forhold til beliggenhet. Den har så absolutt potensiale til å vokse seg enda større enn den alt er i golfmiljøet, fortsetter golfdronningen som er ambassadør for banen i Lofoten.
- Men den nye delen av banen må få sette seg litt før den er helt optimal, legger hun til.

Les også: «Tutta» kommer til Lofoten igjen, og denne gangen tar hun med seg CNN

Foto: Eirik Eidissen

18 hull

Suzann “Tutta” Pettersen stod selvsagt i fokus under previsningen av golfbanen på Gimsøy som nå er utvidet til 18 hull. CNN, TV2 og selskaper fra Tyskland, Nederland og England var på plass da begivenheten fant sted. Nyheten blir behørig omtalt i vide kretser.
- Det fortjener den, dette er en spektakulær bane, sier “Tutta” som kom ens ærend til Lofoten for å promotere golfbanen på Gimsøy, og som reiser til USA i neste uke for å delta i en stor turnering
- Fantastisk at “Tutta” kunne være med på dette! Vi er stolte over å kunne åpne 18-hullsbanen på denne måten, det har vært en lang reise fram mot denne milepelen, sier daglig leder Frode Hov.
- Vi har nå en fullverdig og kul bane i magisk natur, en unik bane hvor golfspillere fra alle kanter får teste seg opp mot naturen. Jeg håper og tror på enda større trafikk her etter at banen nå er utvidet til 18 hull, fortsetter en tydelig stolt Frode Hov.
“Tutta” har slått åpningsslagene, men hele banen blir ikke tatt i bruk av golfspillere flest før i juli måned.

Les også: Gimsøy kan vinne Golf-Oscar

Overveldet

Frode Hov. Foto: Eirik Eidisssen

Seansen på Gimsøy torsdag kveld ble innledet med treretters middag og taler. Deretter vandret en ut til hull en, to og tre hvor Suzann Pettersen slo sine slag mens journalistene knipset, filmet og intervjuet henne. Hull 17 var siste golfpost på programmet, der fikk mange av de frammøtte konkurrere mot golfdronningen, blant dem Frode Hov.
En artig og uhøytidelig avslutning.
Journalister fra mange lang var helt overveldet over det som møtte dem på Gimsøy. Lovordene satt løst både når det gjelder banens beskaffenhet, beliggenhet og utfordringer. At den kan brukes døgnet rundt i flere måneder i året, fikk mange til å himle med øynene.
Vårherre spilte på lag torsdag – sol, noen få dråper, regnbue, vindstille skapte magi rundt arrangementet.

Les også: - Dette er en verdensnyhet

Ikke for hobbygolfere

- Hull 1 er ikke for hobbygolfere, sa Suzann Pettersen muntert etter et ikke helt vellykket slag.
- Hva er premien? Ville hun vite da konkurransen på hull 17 startet.
- Jeg kommer tilbake til Gimsøy, bedyret hun før alt og alle skilte lag ut i kveldinga.
Frode Hov var et eneste stort glis etter previsningen
- Helt topp, alt klaffet! Jeg har vært spent på mye de siste dagene, nå er jeg bare lettet og fornøyd, avslutter han.