Marthe løp Offersøykammen OPP med en liten jente i magen

Gravid: Med en liten jente i magen, stilte Marthe Emilie Dahl på startstreken i Offerøykammen OPP. Foto: Geir Inge Winther

Gravid: Med en liten jente i magen, stilte Marthe Emilie Dahl på startstreken i Offerøykammen OPP. Foto: Geir Inge Winther

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Tolvåringene Julie Bokalrud Fredly fra Svolvær og William Ulriksen fra Sydal, kapret henholdsvis 1. og 2.-plassen i motbakkeløpet Offersøykammen OPP.

– Det var en hard løype og det ble veldig tungt på slutten, fastslo de to unge sprekingene fra KS Ski om løypa på 3 kilometer med om lag 450 høydemeters stigning.

– Kjempefornøyd

Ut fra start fulgte William og Julie hverandre som skygger, men etter hvert dro William ifra.

-– Jeg tror jeg åpnet litt for hardt, og måtte slippe William et stykke ut i løypa, forteller Julie, som var smilende fornøyd da hun kom ned fra Offersøykammen.

– Jeg er kjempefornøyd, sa ungjenta, som neste helg stiller på startstreken på mil-distansen under «Midnight Sun Marathon» i Tromsø.

Ga alt

Like fornøyd var William, som bare måtte se seg slått av Sverre Solheim Eckhoff, som har langt flere år på baken.

– Det ble andreplass, men det er jeg kjempefornøyd med. Løypa var hardere enn jeg trodde, og da jeg nådde toppen var det tomt for krefter.

Vinneren Sverre Solheim Eckhoff gjorde Offersøykammen OPP på imponerende 27:45, og også han smilte bredt i godværet.

– Det var ikke noe godt og det var brattere enn jeg trodde, men likevel en fin løpetur i godværet, forteller Solheim Eckhoff fra Bærum.

Løp for to

Gravid i sjette måned med en liten jente i magen, stilte Marthe Emilie Dahl fra Flakstad på startstreken.

– Det er vel en grunn til at jeg ble sist opp, ler Marthe, som tross stor mage koste seg på motbakkeløpet.

– Jeg tok det i mitt tempo, og jeg kom meg nå opp. Det var kjempekoselig å være med, sa Marthe smilende.

Kjempefornøyde

Den første utgaven av Offersøykammen OPP i regi av «Løpefoten» ble arrangert i strålende solskinn, og primus motor Line Skrepstad, var kjempefornøyd.

– Vi er kjempefornøyd med at så mange ville delta, sa Skrepstad like før premieutdelingen, men håper at enda flere stiller på startstreken til neste år.

– Dette skal være en dag med masse moro, og et lavterskeltilbud som alle kan delta på. Og ja, det blir løp til neste år, og da håper jeg at enda flere har hørt om Offersøykammen OPP og stiller til start.

Vi nevner at treningsgruppen «Løpefoten» har en egen facebookside med samme navn, og at man her finner oversikt over løpeturer som arrangeres.

– Det er bare å følge med å møte opp, er oppfordringen fra Hæge Forfang i Løpefoten.

Resultatliste

Herreklassen:

1. Sverre Solheim Eckhoff – Løpefoten 27:45

2. William Ulriksen–KS Ski 30:18

3. Bjørnar Kolflaat–Løpefoten 32:04

Dameklassen:

1. Julie Bokalrud Fredly–KS Ski 37:09

2. Hilde Kinserdal–Løpefoten 38:22

2. Therese Harslund–Løpefoten 38:22

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags