I en artikkel av anerkjente The Guardian i England er GoSurf i Lofoten kåret til en av de ti beste surfeskolene i verden.

Surfeskolen – som holder til på Unstad – tilbyr opplæring i surfing, samtidig som deltakerne bor i Lofoten og får tett oppfølging av instruktør Shannon Ainslie. Responsen har ikke latt vente på seg etter artikkelen sto på trykk 12. juni.

– Vi er helt satt ut. Etter at artikkelen kom på trykk har det haglet inn meldinger fra USA, New Zealand og Australia. Også fra Sør-Afrika, hvor vi har bodd i mange år, har det kommer flere henvendelser. Shannon, som er medeier og instruktør er også derfra. Dette synes vi er veldig artig, forteller Line Breivik, som sammen med Kristian Breivik og Shannon Ainslie driver GoSurf.

I artikkelen i The Guardian heter det «flankert av snødekte fjell, med skiferblå hav og majestetisk himmel, er Lofoten i Norge et av de mest dramatiske surfestedene i verden. Sørafrikanske Shannon Ainslie beskriver Unstad som den vakreste plassen han noensinne har vært».

GoSurf ble etablert i fjor høst, og Breivik legger ikke skjul på at dette gir foretaket en «flying start».

- Shannon har lenge hatt et bra navn og et stort nettverk, og det er det som er årsaken til at vi er kommet dit vi er. Han jobber i Lofoten hver sommersesong, og da han kom tilbake hit i år ble vi kontaktet av landslaget til Kina. Det sier litt om hvor kjent han er. Vi er veldig glade, sier Breivik.

Ainslie er for tiden i Israel hvor han kjører kurs og lærer opp instruktører. I en sms til Lofotposten skriver han at GoSurf er veldig fornøyde med å bli rangert blant de ti beste surfeskolene i verden.

– Vi håper vi kan fortsette å vokse som bedrift, hvor vårt fokuser er å gi god service og være kjent for å gi kvalitetsopplevelser i Lofoten og våre andre destinasjoner i Portugal, Sri Lanka og Sør-Afrika, sier Ainslie.