Stamsund Taekwondo & Hapkidoklubb innviet nytt treningslokale: Glede og jubel

Sjefer: Leder i Stamsund Taekwondo & Hapkidoklubb Per-Helge Pettersen (t.v.) og klubbens Master Bengt-Jonny Pettersen i aksjon på treningen.

Sjefer: Leder i Stamsund Taekwondo & Hapkidoklubb Per-Helge Pettersen (t.v.) og klubbens Master Bengt-Jonny Pettersen i aksjon på treningen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Etter nesten fem måneders dugnadsjobbing, innviet Stamsund Taekwondo & Hapkidoklubb sitt nye treningslokale denne uken.

DEL

Stamsund: - Endelig, jubler nestleder i klubben Sverre-Peder Martinsen, og får breie smil og samtykkende nikk fra klubbens leder Per-Helge Pettersen og Master Bengt-Jonny Pettersen.

- Helt supert

Ni storfornøyde smil av klubbens 45 medlemmer var på den første treningen i de nye lokalene som ligger vis a vis Stamina. Ett av smilene satt på Benedikte Malnes.

- Det er helt supert at vi har fått dette flotte treningslokalet, og det er godt at vi nå har noe eget, smiler Benedikte storfornøyd.

Stortrives

Med ett år i klubben og oransje beltet knyttet om livet, forteller syttenåringen at hun stortrives med Taekwondo.

- Jeg føler meg så godt mottatt og inkludert her i klubben, og vi er som en stor familie, forteller Benedikte, og legger til at hun gleder seg til hver trening.

- Det at jeg gleder meg til hver trening forteller vel det meste om hvor godt jeg trives her, og så syns jeg det er viktig å lære meg selvforsvar og holde meg i god form.

Mange dugnadstimer

Anslagsvis 200 dugnadstimer er lagt ned siden begynnelsen av april for å få treningslokalet ferdig, og matten på gulvet var det siste som kom på plass.

Den har klubben kostet selv, men venter etter ferdigstillelse av treningslokalet på tillovte midler fra Sparebank1 stiftelsen og Vestvågøy kommune som skal gå til deler av matten og til nytt treningsutstyr.

Styrer selv

Eget treningslokale gjør at klubben som har gruppeinndeling på 6-10 år, 11-13 år, og 14+, nå styrer treningene selv.

- Nå styrer vi i egen stue, og legger treningen slik vi ønsker det både når det gjelder dager og grupper, fastslås det fornøyd fra klubbens ledelse.

Det at man nå også har fått et eget rom for oppbevaring av utstyr, kommer på toppen.

- Da vi hadde treningene i gymsalen på skolen måtte vi frakte utstyret frem og tilbake, og måtte rette oss etter når gymsalen var ledig. Ja det er som natt og dag nå, gliser to blad Pettersen og Martinsen.

Takker

Klubben har fått sponset alt av materiell som trengtes for å omgjøre det tidligere lagerrommet til treningslokale.

- Uten alle sponsorene som har støttet oss med materiell for godt over 100.000,-, hadde ikke dette vært mulig. Så tusen takk til dere alle for hjelp til å realisere eget treningslokale, sier leder Per-Helge Pettersen ydmykt, og ramser opp Byggtorget Leknes, Lofoten Elektro, Lofoten Boligvarme, SF Bygg, Fritz Karl Pedersen Drift, Coop Prix Stamsund, Sparebank1, Vestvågøy kommune, Europris, Øyvind Grønbeck, samt foreldre, medlemmer og privatpersoner som støttespillere.

Velkommen

Stamsund Taekwondo & Hapkidoklubb står med åpne armer, og ønsker alle som vil prøve seg på matta i det nye treningslokalet hjertelig velkommen.

- Vi har som mål å være en inkluderende klubb, og man trenger ikke å være fra Stamsund for å være med i klubben. Det er bare å ta kontakt med en av oss, sier leder Per-Helge Pettersen og Master Bengt-Jonny Pettersen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken