Nikolai ble historisk: Første herreutøver i norgesmesterskap

Historisk: Nikolai Fredriksen ble først utøver fra KIL turn i Norgesmesterskap for junior i apparaturn.
arkivFoto: Geir Inge Winther

Historisk: Nikolai Fredriksen ble først utøver fra KIL turn i Norgesmesterskap for junior i apparaturn. arkivFoto: Geir Inge Winther

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

I helga ble Nikolai Fredriksen historisk som Kabelvåg IL turns første herreutøver i norgesmesterskap for junior i apparatturn.

– Dette er på mange måter et historisk øyeblikk for turnklubben i Kabelvåg. Erfaringen fra denne konkurransen blir svært viktig i treningen fremover og vi er svært stolte over å ha Nikolai blant utøverne i norgesmesterskapet, forteller trener Elise Dahl-Hansen.

Ifølge treneren var Fredriksen litt uheldig i noen øvelser, som sørget for at han endte på 24. plass blant 30 deltakere.

– Jeg gjorde flere feil, falt og fikk dårlig poenguttelling. Jeg hadde litt uflaks, men er fornøyd med at jeg klarte de nye elementene jeg har trent på. Det gikk mye bedre i Tromsø på norgescupen, men det er artig at jeg er første herreutøver fra KIL, forteller Fredriksen til Lofotposten.

Under Norgescupen i Tromsø forrige helg kom han på niendeplass blant mange av de samme konkurrentene som i Oslo.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags