Gå til sidens hovedinnhold

Casper Ruud knuser Lloyd Harris i tredje runde av Indian Wells

Casper Ruud er i storform og tar seg videre til neste runde av ATP 1000 turneringen i Indian Wells

(Nettavisen)

Lloyd Harris - Casper Ruud

Kampstart mandag 11.oktober kl 20 norsk tid.

Kampen kan sees på Eurosport.

Vi tror Casper Ruud vinner i to strake sett.

Spill på det her til 2.05 i odds

Casper Ruud herjer i tennis-sirkuset om dagen. Sist helg tok han seieren i ATP 250 turneringen San Diego Open da han slo Engelskmannen Cameron Norrie med utklassings-siffrene 6-0 og 6-2 i finalen.

Dette var første gangen disse to møttes, og Norrie er ingen hvem som helst. Han ligger på 26. plass på verdensrankingen, og tok sin første tittel tidligere i år når han vant ATP 250 turneringen Los Cabos Open i Mexico.

ATP-tittelen var den femte i år for Ruud der alle de fire tidligere har kommet på grus, så nordmannen brøt en barriere når han tok karrierens første turneringsseier på hardcourt.

Nå er det BNP Paribas Open som står på programmet, og den arrangeres fra 07-17. oktober og går i Indian Wells, USA. Underlaget her er også hardcourt, og den største favoritten er Daniil Medvedev som er ranket som nummer to i verden.

Det er ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Casper Ruud er ranket som nummer seks i turneringen

Casper Ruud er ranket som nummer seks av de som er med, og gikk rett inn i andre runde av turneringen. Der møtte han Roberto Carballes Baena og vant enkelt 6-1 og 6-2.

Etter kampen var han borte ved nettet og sa beklager til motstanderen. Ruud følte at han har vært litt heldig mot Baena i de tre siste kampene der de avgjørende ballene ofte har gått i Ruuds favør.

Dette er litt typisk for en spiller i form, og dette tror vi fortsetter i neste runde mot Lloyd Harris. Casper Ruud har møt Harris en gang tidligere i karrieren. Det var i 2019, og da vant Ruud etter at Harris måtte trekke seg i andre sett.

Harris er rangert som nummer 31 i verden og slo ut 43 rangerte Alejandro Davidovich Fokina i andre runde med settsiffrene 6-3 og 6-3.

Kampen mellom Ruud og Harris er bekreftet til å starte kl 20 norsk tid. De åpner mandagskvelden på bane tre, og selv om Casper Ruud forventer en tøff kamp mot mannen fra Cape Town tror vi han vinner i to strake sett.

Det spiller du på her til 2.05 i odds.