Gå til sidens hovedinnhold

Knallhard kamp i vente for Rosenborg

Vålerenga tar imot seiersvante Rosenborg i sesongåpningen. Vi tror det blir tøffere enn Åge Hareide kanskje hadde ønsket.

(Nettavisen)

Eliteseriens kanskje beste angrep møter et stramt Rosenborg-forsvar. Vi forventer en tett og jevn kamp der begge lag tar med seg et poeng hver.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Vålerenga - Rosenborg U 3,30 (innleveringsfrist 19.55)
Vålerenga hadde en flott sesong i fjor, og fikk til slutt bronsemedaljene. Med Fagermo bak roret har de bygd opp en fin stall, og foran denne sesongen har de forsterket ytterligere med blant andre den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Amor Layouni som kommer til hovedstaden etter et opphold i Egypt. Ellers har også spillere som Christensen og Udahl kommet inn. De har kvittet seg med en lang rekke spillere, men så å si ingen som er noen store tap. Foran denne sesongen er de tippet langt opp på det fleste tabelltips, og det skal bli spennende å se hva Vålerenga klarer denne sesongen med det som kanskje er eliteseriens beste offensiv. Layouni/Kjartansson/Sahraoui har både nese for mål, kreativitet og lekenhet og kan bli en attraksjon for seerne denne sommeren og høsten.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det har som "alltid" vært litt styr rundt Rosenborg i vinter. Åge Hareide har vært framme med saksa og klippet ned stallen til de grader, der gamle ringrever som bl.a Reginiussen, Helland, Valsvik, Adegbenro, Hedenstad og Åsen alle har forlatt skuta. Det kan hende det var smart, for det ble ikke bedre enn en litt skuffende 4.plass forrige sesong. Inn har spillere som Vecchia, Andersson, Augustinsson, Sæter og Molins kommet. Ting kan tyde på at spillet sitter noe bedre for øyeblikket, for ihvertfall det defensive har vært ganske bra i oppkjøringen. Mye av ansvaret vil nok ligge på spillere som Islamovic, Zachariassen, Ciljan Skjelbred og Hansen, så får vi se hvor langt det bærer laget i år. Foran denne er Ciljan Skjelbred, Augustinsson og Sæter ute med skader.

Det er to av gullkandidatene som møtes til dyst her i hovedstaden, og vi tør ikke lene oss verken den ene eller andre veien når godt angrep møter godt forsvar. Denne kampen ender fort med en poengdeling som begge trenere vil være greit fornøyde med.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset