Gå til sidens hovedinnhold

Tidenes dyreste Burnley-spiss redder klubben fra nedrykk

Chris Wood er fire mål unna målrekorden sin i Premier League, og Burnley-toppscoreren har fire kamper til å slå sin egen rekord. Vi tror han scorer og Burnley vinner mot Fulham.

(Nettavisen)

Siden Wood har scoret syv mål på de syv siste kampene, tror vi at han kan klare å passere rekorden sin på 14 mål denne sesongen.

Burnley vet at tre poeng mot Fulham vil sikre dem en ny sesong i Premier League.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

For Burnley-manager Sean Dyche er Chris Wood en overgangssuksess. Newzealenderen var tidenes dyreste Burnley-spiller da han ble hentet til klubben for 15 millioner pund i 2017 etter en suksessfull sesong med Leeds United i Championship.

At Chris Wood scorer mot Fulham gir 2,50 i odds

Spennende spissduo

Det var mange som mente det var et sjansespill siden han siden han ikke hadde vist noe på Premier League-nivå.

Det er ingen tvil om at den newzealandske landslagsspilleren nå er en toppspiss.

- Woody kostet 15 millioner pund, og det er han verdt, sa Dyche til Lancslive.

- Men jeg husker at da vi hentet ham, så var folk skeptiske. Nå ser de hvilke signering han var, påpeker han.

Her kan du skrape Flax på nett

Han har vært i fantastisk form siden han var tilbake fra skade i februar, og samarbeidet hans med Matej Vydra har gitt the Clarets angrepet en ny dimensjon. Duoen hadde knapt nok spilt sammen før i år, men de har fungert godt sammen og starter antakeligvis mot Fulham mandag.

Fulham - Burnley 2,20 - 3,25 - 3,10 B (spillestopp mandag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Mye står på spill på Craven Cottage mandag. Fulham trenger en seier her for å holde liv i det syltynne håpet om å overleve i Premier League, mens Burnley vet at tre poeng i denne kampen betyr at de er sikret videre spill i den engelske toppdivisjonen.

The Cottagers ligger elleve poeng bak Burnley på 17.-plass, og de har kun tatt ett poeng på de seks siste kampene. Sist de vant hjemme i London var tilbake i februar. Selv om de skulle vinne mandagens kamp, vil de trenge masse flaks for å fornye Premier League-kontrakten.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Fulham kan ta tvilsom rekord

Statistikken gir dem heller ikke mye håp. De har problemer offensivt, hvor de kun har scoret ni mål på 17 hjemmekamper denne sesongen.

Ingen lag i den engelske toppdivisjonen har spilt en hel sesong uten å score tosifret antall mål på hjemmebane, men den tvilsomme rekorden vil tilhøre Fulham etter denne sesongen om de ikke får ballen i mål mot Burnley og Newcastle.

Burnley er heller ikke akkurat i storform. De har fire tap på de fem siste kampene, og statistikken gir flere argumenter for å gå mot Burnley i denne matchen.

Her kan du skrape Flax på nett

Burnley har tross alt tapt åtte av de ni siste bortekampene mot Fulham i ligaen, og the Clarets har kun vunnet én av de siste fem Premier League-kampene mot Vest-London-laget.

The Cottagers er også ubeseiret i alle ni ligakampene mot andre lag som startet denne serierunden blant de syv bunnlagene.

Likevel har vi størst tro på Burnley. De har en Chris Wood i form offensivt, og manager Sean Dyche er en mann som vet hvordan laget han skal vri lagene sine ut av nedrykksknipen. Det har han klart før.

Tolvte hjemmetapet?

Scott Parker klarte ikke å redde Fulham for to år siden. Da rykket laget ned, og vi tror han opplever sitt andre nedrykk med klubben denne sesongen.

Fulhams hjemmestatistikk er elendig. De har kun vunnet én av de siste 14 hjemmekampene i alle turneringer. De tapte blant annet 0-3 mot Burnley i FA-cupen. Vi tror de går på sitt tolvte hjemmetap denne sesongen som er ny rekord.

Fulham-manageren har en bortimot skadefri tropp.

Harrison Reed er tilbake i trening, mens Tom Cairney er på vei tilbake etter kneskaden som har oldt ham ute av spill sisden desember.

Burnley-manager Sean Dyche håper at keeper Nick Pope og toppscorer Chris Wood er spilleklare etter småskader.

Robbie Brady og Kevin Long er fortsatt ute med skader. De rekker ikke denne kampen.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Det er en viss U-fare her. Kun Brighton har spilt flere uavgjort-kamper enn Fulham denne sesongen.

U-faren blir endda litt større når vi vet at Burnley bare trenger ett poeng for å sikre Premier League-spill, men ett poeng holder ikke for Fulham. De må antakeligvis vinne de fire siste kampene sine for å overleve. De må satse offensivt, og det kan straffe seg. 3,10 i odds på Burnley-seier frister helt klart mest her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset