Gå til sidens hovedinnhold

Tidenes dyreste tysker scorer mot Arsenal

Historiens dyreste tyske fotballspiller, Kai Havertz, har brukt litt tid på å finne seg til rette i Chelsea, men nå har han funnet formen. Vi tror han lurer landsmannen Bernd Leno i Arsenal-målet onsdag.

(Nettavisen)

Kai Havertz er ansett som et av de største talentene fra Tyskland på lang tid. Han scoret tolv mål på 30 Bundesliga-kamper for Leverkusen forrige sesong, men det først etter nyttår at rekordkjøpet har begynt å levere for Chelsea.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Da 21-åringen skrev under en femårskontrakt med Chelsea i september i fjor ble han ifølge den britiske avisen Daily Mail den dyreste fotballspilleren som er signert av en britisk klubb, sammen med Paul Pogba som kom til Manchester United i 2016.

At Kai Havertz scorer mot Arsenal gir 3,00 i odds

Ifølge flere britiske aviser, blant andre the Independent og Daily Mail, og Sky i Tyskland ble det tyske vidunderbarnet hentet til Stamford Bridge fra Bayer Leverkusen på en avtale som totalt kan beløpe seg til 89 millioner pund. I dagens valutakurs betyr det cirka 1,1 milliarder kroner.

Havertz er også den dyreste tyske fotballspilleren i historien, og signeringen gjorde at Chelsea knuste sin egen overgangsrekord. Den gamle rekorden var 72 millioner pund for keeper Kepa Arrizabalaga.

Chelsea - Arsenal - Kai Havertz scorer mål -3,00 (spillestopp onsdag kl. 21.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kai Havertz har brukt litt tid på å bli varm i Chelsea-trøyen etter overgangen fra Bayer Leverkusen i fjor, men det virker som den tyske midtbanespilleren har funnet seg til rette etter at landsmannen Thomas Tuchel ble manager på Stamford Bridge i januar

21-åringen har riktignok kun scoret fire mål i Premier League denne sesongen, men to av scoringene kom i Chelseas siste hjemmekamp mot Fulham.

Her kan du skrape Flax på nett

Han har scoret åtte mål til sammen for Chelsea på 41 kamper. Tre av scoringene har kommet i den engelske ligacupen, og han har én scoring i FA-cupen.

Havertz satt på benken da Chelsea slo Manchester City i helgen, og mye tyder på at Thomas Tuchel setter han inn igjen i startelleveren mot Arsenal.

Vi tror den målfarlige midtbanespilleren scorer mot Arsenal. Oddsen på Havertz-scoring er 3,00. Det må prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset