Gå til sidens hovedinnhold

Tuchel er bedre enn Sir Alex Ferguson og Jurgen Klopp på dette

Thomas Tuchel har kun brukt drøye tre måneder på å skrive seg inn i Premier League-historien. Vi tror den tyske manageren leder Chelsea til enda en seier onsdag.

(Nettavisen)

Chelsea har opplevd en opptur etter at Thomas Tuchel kom til klubben. Laget fra Vest-Londn har kun tapt to av 25 kamper i alle turneringer, og de har i denne perioden tatt seg til finalen i FA-cupen og i Champions League, i tillegg henger de med i kampen om en topp fire-plassering i Premier League.

At Arsenal ikke klarer å score mot Chelsea gir 2,15 i odds

Av alle managerne som har ledet minst fem kamper i den engelske toppdivisjonen siden omleggingen i 1992, ligger Tuchels snitt på 2,19 poeng per kamp.

Det gir tyskeren det nest beste poengsnittet per kamp for en manager i Premier Leagues 29-åringe historie, ifølge transfermarkt.

Kun Pep Guardiola er bedre enn ham.

Du vet du gjør noe rett når du ligger over Sir Alex Ferguson på en Premier League-statistikk.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Ole Gunnar Solskjær kommer på 23.-plass på listen. Han har ledet Manchester United og Cardiff i til sammen 111 Premier League-kamper, og har i snitt tatt 1,69 poeng i de kampene.

Poengsnitt for Premier League-managere

Pep Guardiola, Manchester City 2,34 (187 kamper)

Thomas Tuchel, Chelsea 2,19 (16 kamper)

Sir Alex Ferguson, Manchester United 2,16 (810 kamper)

Antonio Conte, Chelsea 2,14 (76 kamper)

Jürgen Klopp, Liverpool 2,09 (216 kamper)

Roberto Manchini, Manchester City 2,05 (133 kamper)

Jose Mourinho, Chelsea, United og Spurs 2,03 (362 kamper)

Arsene Wenger, Arsenal 1,96 (828 kamper)

Luiz Felipe Scolari, Chelsea 1,96 (25 kamper)

Guus Hiddink, Chelsea 1,94 (34 kamper)

Kilde: Transfermarkt

Chelsea - Arsenal (Over/Under ant. mål fulltid B-lag 0.5) Under 2,15 (spillestopp onsdag kl. 21.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter at Thomas Tuchel kom til Stamford Bridge i slutten av januar, har Chelsea vunnet ti kamper, spilt fem uavgjort og står med kun ett tapt i Premier League.

Det eneste tapet på de 16 siste kampene kom hjemme mot West Bromwich Albion. The Blues tapte 2-5 i en kamp hvor Chelsea ble redusert til ti mann første omgang, og Tuchels menn har bare sluppet inn fire mål i de 15 andre kampene.

Chelsea har sluppet inn ett mål i ligakampene mot Tottenham Hotspur, Liverpool, Manchester United og Manchester City, og de har sluppet inn kun to mål på seks Champions League-kamper mot Atletico Madrid, Porto og Real Madrid.

Svak statistikk på Stamford Bridge

Arsenal har ikke opplevd samme suksessen denne sesongen. The Gunners vaket rundt midten av tabellen hele sesongen, selv om to strake ligaseire mot Newcastle og West Brom holder liv i håpet om en plass i Europa neste sesong.

Dette håpet kan slukkes på onsdag. The Gunners har dårlig statistikk på Stamford Bridge. Den sin siste seier på denne banen kom tilbake i 2011 da et Robin-Persie-hat-trick hjalp dem til 5-3-seier. Dersom ingen andre Arsenal-spillere viser samme heroiske takter onsdag, tror vi Chelsea vinner onsdagens kamp.

Her kan du skrape Flax på nett

Tuchel har grepet tak i den defensive organiseringen, og gjort Chelsea-forsvaret bortimot ugjennomtrengelig. Særlig på hjemmebane, hvor de har holdt nullen i syv av de åtte siste kampene.

Det er grunnen til at vi tror Chelsea kan vinne onsdagens kamp uten å slippe inn mål.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset