Gå til sidens hovedinnhold

Frekke objekter i V4-lunsjen fra Sverige

Spennende V4-omgang til lunsj! Flere svært spennende objekter er jobbet frem! Du blir vel med oss i jakten på en flying start denne uken?

(Nettavisen)

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hagmyren sparker i gang en ny uke, og gjør det med en spennende V4-omgang. Vi har jobbet frem flere spennende objekter, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Åcknes Elliot – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den har vinnerform i kroppen. Ble sjenert til galopp sist, og tapte en god del. Kom meget sterkt tilbake, og på klokken stod det 14,5/1200m etter uhellet. Har tidligere løst ordentlig bra ut fra trange spor i volten, og vi regner med at den tramper bra avgårde. Vi liker dessuten at den får opp formkusk Micael Melander, og her må man være på vakt. SPILLES! PS. 5 Robthebank – Blir hardt betrodd, men sporet er ikke optimalt. Sist den hadde et slikt spor så ble det en håpløs galopp direkte…

V4-2 : 5 Sidskogs Tilli – Her er det jevnt/åpent, og vi garderer bredt. Ideen har fått to løp i kroppen etter den skiftet trener, og er veldig på riktig vei. Fullførte meget fint sist, og det løpet ble vunnet av gode Blenda Viking. Er muligens ytterligere forbedret til denne starten, den står riktig til på strek, og er altså verdt litt oppmerksomhet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 1 Jaguar C. Boko – Holder veldig bra form, og var ikke helt tom etter sene luker sist. Er kjapp fra start, og i et løp som dette velger vel Olle Alsen teten? Har rett og slett et knallfint løp foran seg, og vi iler til med tipsnikken.

V4-4 : 3 Laggaprinsen – Kan være «helt klar» i finalen, og den er spillbar. Har gjort to løp for sin nye trener, og vært klart bra ved begge anledninger. Sist havnet den utvendig leder, og feilet fra seg dårligst en andreplass ut på oppløpet. Hadde tidsmessig gått 25,4/25,5-1640mv. Kan muligens komme seg foran her, og da skal det en veldig god hest til for å slå den. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.