Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang fra Bergen

Vi har gjort det skarpt i Bergen, og i kveld jakter vi nye gevinster! Du blir vel med på moroa?

(Nettavisen)

Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det ser veldig favorittbetont ut i Bergen denne kvelden, og vi GANGER OPP våre bonger. 5 Sylv Odin (V65-4) og 6 Jailhouse Banker (V65-6) har gaveløp foran seg, og begge de står alene på alt. Normalt vinner også 1 Muscle Dream (V65-1), og den står alene på de litt mindre bongene. Vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 1 Muscle Dream – Debuterte for Buer sist, og var LEKKER til seier direkte. Viste 11,1 s 300m, og lekte altså med Asteroid som selv jogget 13,4/2140ma på Solvalla onsdag… Nå blir det gratis tet for Muscle Dream, og med tanke på at 5 Vittoria B. fikk en tøff reise sist så tror vi ingen i dette feltet kommer tidlig frem i dødens og trykker opp noen fart. Får fort bløffe dette løpet hjem, og er en motivert favoritt. Garderer man så er det 5 Vittoria B. og 6 Concerto De Lou i mot.

V65-2 : 10 Bjørkevarg – Var veldig pigg i comebacket sist, men fullførte uansett klart bra. Hadde uansett svært godt av det løpet i kroppen etter det lange avbrekket. Står ikke tilbake for noen her, og løfter den seg bare en del fra løpet sist, ja, da burde den være med å kjempe om det. Prøves som en frekkis i et løp hvor det er litt skille på de beste kontra de nest beste.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 3 Stand By Me Ås –
Har egentlig varmet ganske fint, men skuffet noe i løpene som den har gjort etter pause. Har sjeldent fine betingelser foran seg i kveld, og dette vinner den om den leverer som best. Skal stå først på ranken. 6 Mc Vet – Er stadig noe bedre enn raden, den møter på en svært overkommelig motstand, og er i første rekke den vi frykter mot favoritten.

V65-4 : 5 Sylv Odin – Var brenngod til seier sist, og dessuten mer spenstig enn hva vi har sett fra den kanten tidligere i år. Får opp en solid kusk i omgivelser som dette, hesten er i en helt egen klasse, og får bare Drolsum den sånn noenlunde avgårde fra start, ja, da skal dette være over. Bør rett og slett runde en svært billig gjeng enkelt, og det er i første rekke galopp nedover startsiden vi frykter.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 9 G. Jerken – Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og uten superform i kroppen så går det bare ikke å vinne løp i slike omgivelser. Gikk faktisk 17,8 s 300m sist, og selv om den ikke fikk noe så avsluttet den klart OK i kulissene. Kommer ut i svært billige omgivelser nå, den har stor fordel av et lite felt, og sjansene for at den suser rundt disse i sluttrunden må være store.

V65-6 : 6 Jailhouse Banker – Spurtet fint i kulissene mot eliten sist, og det er ingen fare med formen. I Bergen nest sist dundret den til tet fra spor 8, og siden var det lekestue. Suser nok til tet inn på den første svingen igjen, og sjansene for seier i billige omgivelser som dette må være store. Motivert favoritt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.